Když to doma žije

Každodenní provoz domácnosti se na vašich stěnách časem neodvratně otiskne. Skvrny kolem vypínačů, šmouhy od bot v předsíni, odřeniny od klik nebo odřené rohy zvláště vyniknou na bíle vymalovaných stěnách. Kvůli drobným nečistotám není potřeba celou stěnu malovat znovu. Vyzkoušejte rychlé a snadné řešení, díky kterému bude váš bílý nátěr zase bezchybně čistý. Nečistoty stačí přetřít barvou Primalex Polar FIX, kterou najdete v praktické tubě.

Pomocník do každé domácnosti

Primalex Polar FIX se vyplatí mít po ruce pro případ, že se na vaší bílé stěně objeví nějaká vada, kterou je potřeba rychle zamaskovat. Zvládne to úplně každý – nátěr se totiž nanáší jednoduše pomocí houbičky. Po použití stačí houbičku důkladně vymýt od barvy. Takto připravenou tubu si pak můžete schovat pro další případy menších nehod nebo opotřebení.

Rychlé a snadné použití

Zakrýt drobné nečistoty pomocí barvy Primalex Polar FIX je skutečně jednoduché. Nátěr vždy nanášejte na pevné, suché a mastnoty zbavené povrchy. Tubu před použitím lehce promačkejte. Pak tubu mírně zmáčkněte, aby se houbička naplnila barvou. Barvu nanášejte rovnoměrně.

Použijte metodu zvanou „tupování“ – to znamená tak, aby se houbička kolmo otírala o stěnu. Tato metoda je výborná i pro krytí nerovných povrchů. Barva díky této technice lépe přilne a splyne s původním nátěrem na stěně. Navíc při ní spotřebujete minimální množství barvy.

Houbičku poté důkladně omyjte pod tekoucí vodou, aby se z ní smyla všechna barva a abyste si nátěr mohli schovat pro příští použití. Určitě se bude zase někdy hodit. Barvu nechte přibližně 2 hodiny zaschnout. V případě potřeby (například u hrubších povrchů) aplikaci opakujte.

Zdroj: Youtube

Primalex Polar FIX se hodí mít vždy po ruce pro případ, že by se na stěnách objevila další skvrnka. Díky tomu, že je určený i pro opakované použití, vystačí vám jedna tuba na mnoho dalších oprav.

Další projekty a inspiraci na víkend najdete na: projektnavikend.cz