Výstaviště Lysá nad Labem ve spolupráci s redakcí hobby magazínu Receptář vyhlašuje Soutěž Vypečené cukrování.

Kdo se může zúčastnit?

Každý, kdo ve stanoveném termínu na adresu výstaviště doručí 10 identických vzorků jednoho druhu cukroví. Soutěžit můžete s více druhy, vždy je však třeba dodat 10 vzorků.

Vyhodnocení soutěže

Všechny přijaté soutěžní vzorky nejprve posoudí odborná porota, jmenovaná pořadateli. Úkolem porotců bude vybrat nejchutnější a nejkrásnější cukroví pro finále. V odborné komisi zasedne šéfredaktor časopisu Receptář Jan Lodl, zpěvák a herec Jiří Štědroň a další.

Uzávěrka soutěže: 12. prosince 2017

Kam a jak soutěžní vzorky doručit?

Cukroví dobře zabalte do krabičky, aby nedošlo k jeho poškození. Vzorky můžete přinést osobně na výstaviště nebo zaslat poštou.

  • osobní předání: na informačním stánku výstaviště v Lysé nad Labem v době konání trhů. Využít můžete Mikulášské trhy (1.-3.12.) nebo Stříbrné trhy (8.-10.12.).
  • poštou na adresu: VLL − Masarykova 1727, 289 22 Lysá nad Labem

Veřejné finále soutěže Vypečené cukrování

V sobotu 16. prosince 2017 ve vánočním programu časopisu Receptář (začátek ve 13 hodin) na výstavišti v Lysé nad Labem. V té době tam budou Zlaté trhy (15.-17.12.).

Vypečené cukrování - ceny

Všichni finalisté obdrží hodnotné věcné ceny a roční předplatné hobby magazínu Receptář.

  • 1. místo Kuchyňský robot
  • 2. místo Sada keramických zapékacích nádob
  • 3. místo Malá kuchyňská váha

Případné dotazy zodpoví: za výstaviště Jitka Soldátová, telefon 724 395 810