Štítky: polenta

Vydatné polévky: Italská farmářská, krémová česnečka a fazolačka

Vydatné polévky: Italská farmářská, krémová česnečka a fazolačka

V polévce můžete s chutí zkonzumovat poměrně velké množství zdravé zeleniny, cenných obilovin, zrnin i luštěnin. A když k tomu přidáte vejce či opečený chléb, nic dalšího nést na stůl nemusíte. Více...

Papriky nejsou jen lečo: Pečené v salátu, pálivá omáčka i ragú

Papriky nejsou jen lečo: Pečené v salátu, pálivá omáčka i ragú

Paprika vládne české zelenině – různá leča, nakládané nebo plněné patří k nejoblíbenějším úpravám. Na konci zimy si ale dopřejte odlehčení. Papriky pečte, dejte do salátu, zkuste ragú nebo vynikající pálivou omáčku k masu. Více...

Rychlý jahodový dort a jahodové knedlíky z tvarohu a polenty

Rychlý jahodový dort a jahodové knedlíky z tvarohu a polenty

Začněte polévkou rozmixovanou ze smetanového zákysu, podmáslí či acidofilního mléka a jahod. Můžete ji opatrně osolit a opepřit či osladit a dochutit hřebíčkem, skořicí a citronovou šťávou. Pak zkuste knedlíky i dort! Více...

Kaše: nastavovaná, polenta, z brambor, pohanky, rýže, cizrny
Maso a přílohy
16. 2. 2013

Kaše: nastavovaná, polenta, z brambor, pohanky, rýže, cizrny

Vařila myšička kašičku na železným rendlíčku. Nebo na zeleném? Tomu dala, tomu víc, tomu málo, tomu nic. A ten malý utíkal do komůrky na brambůrky. Nebo tam běžel myšáček schovat čumáček? A kterou kaši vařila? Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS