Štítky: spon

Domácí semenaření: Vysazujeme zelí pro sklizeň semen

Domácí semenaření: Vysazujeme zelí pro sklizeň semen

Na jaře sázíme zelí nejenom proto, abychom vypěstovali hlávky k jídlu, ale také, abychom získali semena. A protože je to dvouletka, letos vysázíme zelí, které jsme vyseli vloni a přezimovali je. Více...

Jak na křehké ředkvičky?

Jak na křehké ředkvičky?

Pěstování ředkviček je velmi snadné. Patří mezi nejvděčnější kořenovou zeleninu, nabídnou sklizeň už měsíc po vysetí, za optimálních podmínek dokonce za tři týdny. A mladé jsou nejchutnější. Více...

Autentické víno: od pěstování až po lahvování v duchu přírody a tradic
Nápoje
15. 2. 2015

Autentické víno: od pěstování až po lahvování v duchu přírody a tradic

„Když jsem byl požádán redakcí Receptáře, abych napsal pár řádek o autentických vínech, nebyl jsem si zpočátku jistý, zda jsem tím správně osloveným,“ prozradil Richard Stávek, vinař z Němčiček. Více...

Pěstování růžičkové kapusty: od výsevu po sklizeň a využití v kuchyni

Pěstování růžičkové kapusty: od výsevu po sklizeň a využití v kuchyni

Růžičková kapusta je jednou z mála zelenin, kterou můžeme sklízet uprostřed zimy. Je chutná i zdravá. Doma vypěstovaná chutná výtečně, v obchodě je navíc poměrně drahá. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS