Štítky: slezina

Zpracování ryb pro kuchyňskou úpravu a filetování
Maso a přílohy
22. 6. 2016

Zpracování ryb pro kuchyňskou úpravu a filetování

Rybí maso je hodnotné a lze ho skvěle upravit. Příprava celých ryb je výhodnější. Sice zabere více času, ale nabízí možnost připravit různorodé rybí pokrmy a poskytuje i větší jistotu kvality masa. Více...

Slezské recepty: pivní polévka, uzené s kapustou, fazulky, kysličky, bigos...
Maso a přílohy
11. 5. 2014

Slezské recepty: pivní polévka, uzené s kapustou, fazulky, kysličky, bigos...

Jídelníček Slezanů dokáže překvapit mezinárodní nápaditostí. Mísí se tu totiž recepty originální místní s těmi ze sousedního Polska a Německa, ale třeba až z Litvy, kde též s oblibou z masa a zelí vaří bigos. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS