Štítky: oháňka

Hovězí maso: nákup, uchování, kuchyňská úprava, tipy a recepty
Maso a přílohy
19. 2. 2016

Hovězí maso: nákup, uchování, kuchyňská úprava, tipy a recepty

Ve spotřebě masa v Česku tradičně vede vepřové, nicméně bez hovězího guláše a svíčkové si českou kuchyni nelze představit. Hovězí se dá upravit dušením, vařením, pečením, grilováním, některé i zastudena. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS