Štítky: krájení cibule

4 tajné triky šéfkuchařů: Ostrý nůž je základ úspěchu

4 tajné triky šéfkuchařů: Ostrý nůž je základ úspěchu  

Myslíte si, že na to, aby běžný smrtelník dokázal vládnout vaření, jsou potřeba složité techniky a zdlouhavé postupy? Tyhle triky vás přesvědčí, že základy práce v kuchyni může ovládnout hravě skutečně každý. Více...

Cibule, nekorunovaná královna kuchyně
Vaření a recepty
16. 11. 2016

Cibule, nekorunovaná královna kuchyně

Jedna stará lidová moudrost říká, že člověk může spíše vařit bez ohně, než bez cibule. A opravdu, cibule je v kuchyni nejpoužívanější zeleninou, která výrazně ovlivňuje chuť celé řady pokrmů. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS