Štítky: postup

Výjimečnou kuchyňkou linku vytvořil z betonu a betonové stěrky

Výjimečnou kuchyňkou linku vytvořil z betonu a betonové stěrky

„Přál jsem si pracovní desku bez jediné spáry, monolit, včetně dřezu. Také na ostrůvek bych těžko sháněl desku odpovídajících rozměrů v jednom kuse. Vytvořil jsem ji proto z betonu přímo na místě“ Více...

Jak si vyrobit originální skládané ozdoby ze zbytků vánočního papíru

Jak si vyrobit originální skládané ozdoby ze zbytků vánočního papíru

Zbyly vám po zabalení dárků kousky krásného vánočního papíru? Vyrobte z nich vánoční ozdoby. Poslouží jako originální i ekologická ozdoba interiéru. Jsou lehounké, takže je můžete zavěsit kamkoli. Více...

Originální jmenovky na dárky: využijte kolíčky, girlandy či děrovačky
Dekorace
18. 12. 2018

Originální jmenovky na dárky: využijte kolíčky, girlandy či děrovačky

Krásný a pozorně vybraný dárek si zaslouží pečlivě zabalit. Korunou na dokonalém vzhledu bude netradiční jmenovka vyrobená s láskou, ale přitom snadno a rychle. Více...

Pařeniště pro každou zahradu: Jak ho postavit a co nejlépe využít?
Zahradní stavby
4. 12. 2018

Pařeniště pro každou zahradu: Jak ho postavit a co nejlépe využít?

Jestliže nemáme na zahradě dost místa pro skleník, můžeme si místo něj postavit alespoň pařeniště, které ho částečně nahradí. Naše pěstitelské možnosti se díky němu podstatně rozšíří. Více...

Roztavený sýr je lahůdka: fondue a raclette pro dlouhé zimní večery

Roztavený sýr je lahůdka: fondue a raclette pro dlouhé zimní večery

Sýr je výtečný v nejrůznějších podobách, ovšem roztavený, sametový a voňavý si získá snad každého. Fondue a Raclette potěší všechny mlsouny, navíc jde o společenskou a zábavnou formou stolování. Více...

Vánoční ozdoby jinak: Recyklujte a tvořte
Dekorace
1. 12. 2018

Vánoční ozdoby jinak: Recyklujte a tvořte

I vy zvládnete vyrobit neobvyklé vánoční ozdoby z již nepotřebných materiálů. Prázdné PET lahve, víčka od jogurtů nebo plechovky od nápojů poslouží k vytvoření vánočních dekorací třeba pro ozdobení venkovního stromečku. Více...

Zveřinová paštika je kulinářská báseň. Jak ji připravit?

Zveřinová paštika je kulinářská báseň. Jak ji připravit?

Paštika je tichá kulinářská báseň. Pokud si její plnou chuť necháte rozeznít v ústech s trochou zavařených brusinek nebo jeřabin a zakousnete křupavou houstičku, máte postaráno o pár chvil kulinářského blaha. Více...

Henna pro krásné zdravé vlasy: Co všechno umí?
Zdraví
12. 11. 2018

Henna pro krásné zdravé vlasy: Co všechno umí?

Hlavu krásné Nefertiti i okouzlující Kleopatry zdobila hříva vlasů, která by byla ozdobou každého kadeřnického salonu. Jejich tajemstvím byla henna, kterou používáme dodnes. Vlasy ozdraví, tónuje, dodá jim lesk. Více...

Výsadba stromku krok za krokem

Výsadba stromku krok za krokem

Sazenice opadavých dřevin můžeme vysazovat do první půli listopadu. A vzhledem k nezvykle teplému podzimu je stále času dost. Nespěcháme ani při samotné výsadbě, stromek se za pečlivost odmění. Více...

Stylové stínítko k lampě můžete vyrobit technikou origami

Stylové stínítko k lampě můžete vyrobit technikou origami

Rozbilo se vám stínítko u staré lampičky? Než zamíříte do obchodu pro nové, vyzkoušejte svoji šikovnost a vyrobte si nové technikou origami. Můžete tvořit z dekorativního papíru, staré mapy… Více...

Vydlabejte dýni na Halloween: Fotonávod krok za krokem
Dekorace
26. 10. 2018

Vydlabejte dýni na Halloween: Fotonávod krok za krokem

Dekorace z dýní už k podzimu patří. Zkuste s dětmi vyřezat strašidelný obličej z dýně, ukážeme vám postup krok za krokem. Více...

Kysané je nejlepší. Jak si doma naložit zelí?
Zelenina
18. 10. 2018

Kysané je nejlepší. Jak si doma naložit zelí?

Tradiční kysané, tedy mléčně kvašené zelí, je dokonalou zásobárnou vitaminů a minerálů. Patří mezi nejzdravější tuzemské potraviny, navíc skvěle chutná a mnohým pokrmům dodá jiskru. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS