Štítky: svíčková omáčka

Hovězí pečeně podle sousedů: česká svíčková vs. německá Sauerbraten

Hovězí pečeně podle sousedů: česká svíčková vs. německá Sauerbraten

Svíčková pečeně by se samozřejmě měla připravovat z pravé svíčkové. Z důvodů ceny a dostupnosti je ale dost často se nahrazuje jinými částmi hovězího masa, nejčastěji falešnou svíčkovou či kýtou. Díky našemu receptu můžete nahlédnout také za hranice a zkusit, jak chutná v Německu oblíbená pečeně Sauerbraten. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS