Štítky: šupiny

Zpracování ryb pro kuchyňskou úpravu a filetování
Maso a přílohy
22. 6. 2016

Zpracování ryb pro kuchyňskou úpravu a filetování

Rybí maso je hodnotné a lze ho skvěle upravit. Příprava celých ryb je výhodnější. Sice zabere více času, ale nabízí možnost připravit různorodé rybí pokrmy a poskytuje i větší jistotu kvality masa. Více...

Vznešené lilie na zahradě  kvetou od jara do podzimu
Okrasná zahrada
15. 6. 2012

Vznešené lilie na zahradě  kvetou od jara do podzimu

Lilie jsou považovány za královny mezi cibulovinami, které zahradě jakéhokoliv typu i velikosti dodají nádech luxusu a exotiky. Květy různých druhů a odrůd lilií mohou rozkvétat od května až do října. Více...

Grilujeme pstruha, kapra, tuňáka, makrelu, hejka i sardinky
Maso a přílohy
25. 7. 2010

Grilujeme pstruha, kapra, tuňáka, makrelu, hejka i sardinky

Ryby bychom měli grilovat vcelku, tedy s hlavou i ploutvemi, vykuchané a zbavené šupin. Nejlépe se hodí tučnější ryby, jako má losos, tuňák, makrela či halibut, ze sladkovodních ryb grilujeme nejčastěji pstruhy. Více...

Jak připravit čerstvou rybu k pečení a smažení
Vaření a recepty
15. 10. 2008

Jak připravit čerstvou rybu k pečení a smažení

Při podzimních výlovech lze mnohde koupit čerstvou rybu, jen výjimečně však vykuchanou. Tento fakt mnohé odradí od nákupu čerstvé potraviny. Vykuchat rybu však není tak složité. Tady je návod. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS