Štítky: zelníky

Zelí v rybí polévce, se špenátem, s fazolemi, rýží i masem
Zelenina
13. 11. 2010

Zelí v rybí polévce, se špenátem, s fazolemi, rýží i masem

Kdo chce, se zelím si v kuchyni vyhraje. I oblíbené knedlovepřozelo pak bledne závistí. Třeba vedle závitků ze špenátových a zelných listů. S tak sličnou přílohou se každé maso na talíři cítí noblesně. Více...

Švestkové šišky, jablkový chlebovec, zelníky...

Švestkové šišky, jablkový chlebovec, zelníky...

V kuchařkách našich babiček se skrývají poklady, ale i důkazy o tom, že česká kuchyně nebyly jen kalorické bomby typu vepřoknedlozelo. Řada dobových receptů staví na skromných možnostech domácností. Přitom až podivuhodně splňuje současné zásady zdravé výživy. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS