Štítky: konzervace v soli

Jak uchovat houby pro zimní kulinaření: sušení, nakládání, nasolení, mražení, kvašení...
Houby
24. 9. 2016

Jak uchovat houby pro zimní kulinaření: sušení, nakládání, nasolení, mražení, kvašení...

Co s přebytkem podzimního úlovku hub? Kromě tradičního sušení je můžete blanšírované zamrazit, zavařit, naložit do octa, usušit v soli, nebo využít mléčného kvašení. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS