Štítky: tatarák

Tatarský biftek zvládnete i doma. Nač si dát při přípravě pozor?

Tatarský biftek zvládnete i doma. Nač si dát při přípravě pozor?

I tatarák připravený doma může být vynikající večeří, a ne rychlým řešením, pokud se vám nechce vařit. Projděte si tipy, jak na to, aby vám draze nakoupené maso nezhnědlo, kterou část hovězího si poručit v řeznictví, jaké suroviny tatarskému bifteku sluší a kterým se vyhnout. Dozvíte se, jestli maso mlít, škrábat, nebo krájet a proč do něj musí přijít olej, nebo žloutek. Více...

Hovězí maso: nákup, uchování, kuchyňská úprava, tipy a recepty
Maso a přílohy
19. 2. 2016

Hovězí maso: nákup, uchování, kuchyňská úprava, tipy a recepty

Ve spotřebě masa v Česku tradičně vede vepřové, nicméně bez hovězího guláše a svíčkové si českou kuchyni nelze představit. Hovězí se dá upravit dušením, vařením, pečením, grilováním, některé i zastudena. Více...

Houbové recepty: chuťovky
Houby
11. 9. 2010

Houbové recepty: chuťovky

Čtenářská fantazie bez hranic: houby zapečené v žemlích, houbové chlebíčky s medem, chuťovka pro unavené hosty, houbové palačinky s kontryhelem, bedla à la platýz, křemenáč jako ovar a další houbová inspirace. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS