Štítky: obilniny

Propašujte zdravé potraviny do jídelníčku
Zelenina
6. 2. 2019

Propašujte zdravé potraviny do jídelníčku

Zelenina, celozrnné obilniny, semínka, klíčky... To jsou stálice zdravé výživy. Ale co když vám zkrátka nechutnají? Zakomponujte je to oblíbených jídel a budete se divit, jak rychle zmizí. Více...

Zlato v polích: Jaké obilí tu roste?

Zlato v polích: Jaké obilí tu roste?

Již zítra oslaví svátek sv. Markéta, která podle pranostiky hodila srp do žita. Žně začínají a pole zlátnou obilím. Při výletech na kole i pěšky míjíte obilná pole a nejste si jistí, které je které. Pšenice, žito, ječmen, oves, kdo se v tom má vyznat. Poznejte zázračné obilniny, nedoceněné i zatracované. Více...

Klíčky a výhonky: lahodný elixír proti jarní únavě za pár korun
Zelenina
22. 3. 2017

Klíčky a výhonky: lahodný elixír proti jarní únavě za pár korun

Světově uznávaná odbornice na výživu Catarin Elwoodová označila výhonky a klíčky jako nejživější potravinu na světě. Přitom k jejímu vypěstování nepotřebujeme v podstatě skoro nic. Více...

Klíčky ke zdraví: naklíčená semena, skvělý přírodní multivitamín
Zdraví
4. 1. 2017

Klíčky ke zdraví: naklíčená semena, skvělý přírodní multivitamín

Připravíte je snadno, levně, pochutnáte si na nich. Stačí lžíce denně. Tělo vám za přísun přírodních vitamínů, minerálů a živých enzymů poděkuje, v zimě obzvlášť. Více...

Recepty pro chuť i vitalitu: naklíčené mungo, pšenice a pohanka
Zdraví
17. 12. 2010

Recepty pro chuť i vitalitu: naklíčené mungo, pšenice a pohanka

Naklíčené obilí, luštěniny a semena jsou v zimě nedostižným zdrojem čerstvých vitamínů, minerálů a prospěšných enzymů. Obohatí jídelníček i svou chutí, jsou základem svěžích receptů. Vyzkoušejte je! Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS