Štítky: obilniny

Zlato v polích: Jaké obilí tu roste?

Zlato v polích: Jaké obilí tu roste?

Již zítra oslaví svátek sv. Markéta, která podle pranostiky hodila srp do žita. Žně začínají a pole zlátnou obilím. Při výletech na kole i pěšky míjíte obilná pole a nejste si jistí, které je které. Pšenice, žito, ječmen, oves, kdo se v tom má vyznat. Poznejte zázračné obilniny, nedoceněné i zatracované. Více...

Klíčky a výhonky: lahodný elixír proti jarní únavě za pár korun
Zelenina
22. 3. 2017

Klíčky a výhonky: lahodný elixír proti jarní únavě za pár korun

Světově uznávaná odbornice na výživu Catarin Elwoodová označila výhonky a klíčky jako nejživější potravinu na světě. Přitom k jejímu vypěstování nepotřebujeme v podstatě skoro nic. Více...

Klíčky ke zdraví: naklíčená semena, skvělý přírodní multivitamín
Zdraví
4. 1. 2017

Klíčky ke zdraví: naklíčená semena, skvělý přírodní multivitamín

Připravíte je snadno, levně, pochutnáte si na nich. Stačí lžíce denně. Tělo vám za přísun přírodních vitamínů, minerálů a živých enzymů poděkuje, v zimě obzvlášť. Více...

Recepty pro chuť i vitalitu: naklíčené mungo, pšenice a pohanka
Zdraví
17. 12. 2010

Recepty pro chuť i vitalitu: naklíčené mungo, pšenice a pohanka

Naklíčené obilí, luštěniny a semena jsou v zimě nedostižným zdrojem čerstvých vitamínů, minerálů a prospěšných enzymů. Obohatí jídelníček i svou chutí, jsou základem svěžích receptů. Vyzkoušejte je! Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS