Štítky: oukrop

Kyselo, česnečka a jiné chlebové polévky

Kyselo, česnečka a jiné chlebové polévky

Máte doma starší chleba a vaříte maso? Udělejte si chlebovou polévku! Na oukrop a pivní polévku stačí jen chléb. Do cibulačky a česnečky se hodí spíš veka. Ale kyselo, to už vyžaduje chlebový kvas! Více...

Oukrop, přesbidlo, uhlířina a jiné čtenářské recepty

Oukrop, přesbidlo, uhlířina a jiné čtenářské recepty

Kdysi dávno každý věděl, že na připravu oukropu stačí nalámat tvrdý chléb, rozdrtit česnek a talíř zalít vroucí vodou. Posléze se stalo zvykem používat vývar brambor. Pak oukrop obohatily bylinky, sádlo, vajíčko. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS