Štítky: minerál

Luštěniny na talíři: čočka, cizrna, sója, vigna; dhál, hummus, kichadi
Zelenina
25. 5. 2014

Luštěniny na talíři: čočka, cizrna, sója, vigna; dhál, hummus, kichadi

Luštěniny, jedna z nejstarších kulturních rostlin, prospívají lidskému zdraví: Obsahují nejkvalitnější bílkoviny rostlinného původu a jsou velmi bohaté na vlákninu, vitaminy a minerální látky. Více...

Sběratel achátů
Na návštěvě
29. 3. 2014

Sběratel achátů

Mnozí sběratelé už to tak prostě v sobě mají. Něco sbírat musí a do zorného pole jejich zájmu se postupně dostávají předměty z různých sběratelských oborů. Vlastně jen hledají, co je jejich srdci nejbližší. Sběratel Jan Göde je na tom podobně. Více...

Jak pěstovat a v kuchyni využívat lahodnou cibuli šalotku?

Jak pěstovat a v kuchyni využívat lahodnou cibuli šalotku?

Šalotka je stejně zdravá, jako klasická cibule, ale její chuť je jemnější. Při skladování si zachovává kvalitu a v kuchyni má velmi široké uplatnění. Více...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2019. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2019 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS