close Vaření a recepty Tato omáčka k masu nesmí na grilovačce chybět. Všechno na ni máte už doma clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí majonéza podle šéfkuchaře: Chutnější než kupovaná a zvládne ji i nešika clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí tatarská omáčka, kterou zvládne každý: Stokrát lepší než kupovaná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasika devadesátek je smažený sýr. Proč ho před smažením dát do mrazáku? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Majonéza a tatarka bez vajec. Je to možné, dělaly to tak i naše babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klasický socialistický smažák. Tenhle retro recept byl stejně nejlepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Lehká letní rajčatovo-salámová pomazánka. Levný, bleskový zázrak naších babiček clock 2 minuty
close Vaření a recepty Proč kuřecí maso před smažením naložit do tatarky? Super vychytávka Láďi Hrušky clock 1 minuta
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak osmažit tvrdý sýr tak, aby nevytekl clock 3 minuty gallery 7