close Vaření a recepty Šumavský bramborový nákyp. Večeře za babku hotová bleskem clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Moje babička mě naučila lahodné karbanátky. Nikdo mi nevěří, že v nich není maso clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Francouzské řízky. Jejich famózní chuť spočívá v marinádě a speciálním těstíčku. Podívejte clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Bramborová kaše 3x jinak. Naše babičky měly své tajné triky, aby byla nadýchaná jak obláček clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Masový koláč zakrytý bramborovou kaší: Desetiminutový oběd z jednoho pekáče pro celou rodinu clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Česnek promění bramborovou kaši v delikatesu. Babičky na to měly geniální trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Našim babičkám sekaná nikdy nepopraskala. Měly 4 triky, které fungují skvěle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskový oběd z jednoho pekáče: Maso zapečené pod bramborovou kaší chutná božsky clock 2 minuty
close Vaření a recepty sNejlepší šéfkuchaři vepřové kotlety nakládají do láku od okurek. Dobře vědí pro clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborová kaše: Znáte původní recept z roku 1747 a víte, jak ji znovu ohřát? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborová kaše nadýchaná jak obláček: Pohlreich do ní dává tajnou ingredienci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tatarský biftek podle Karla Gotta. Takhle ho připravoval svým návštěvám clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hubnoucí přílohy: 5 skvělých nápadů, jak se najíst dosyta a neztloustnout clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborové kytičky: Fantasticky jednoduchý trik s plastovým citrusovačem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sekaná podle babičky: Klasika, kterou nic nepřekoná. Postup krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč naše babičky přidávaly do bramborové kaše jedlou sodu. Měly skvělý důvod clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat tu nejzdravější bramborovou kaši: Je to pochoutka a lék na střeva clock 3 minuty
close Vaření a recepty Triky profesionálů, jak připravit ty nejlepší řízky. Už je nebudete dělat jinak! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vídeňský řízek se smetanovou kaší: Nejoblíbenější pochoutka Karla Gotta clock 3 minuty