close Vaření a recepty Grilovaná žebírka podle Pohlreicha. Mistr má úžasný trik, aby byla šťavnatá clock 2 minuty
close Vaření a recepty 3 smrtelné hříchy při grilování. Maso je pak tvrdé jak podrážka, pozor na to clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečné měšce se skořicí: Díky triku s alobalem jsou fantastické i na gril clock 3 minuty
close Podcasty 3 bleskové letní dezerty za pár minut. Budou vám stačit jen tři ingredience clock 5 minut
close Vaření a recepty Živáňská pečeně v alobalu z trouby: Za 10 minut připravený komplet oběd clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct dokonale šťavnaté maso: Jinak je to v troubě, na grilu a na pánvi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Famózní letní bramborový salát podle Pohlreicha: Skvělý je z nových brambor clock 2 minuty
close Vaření a recepty Krkovice na gril podle šéfkuchaře: 3 důležité věci, abyste nezničili její chuť clock 2 minuty
close Vaření a recepty 4 největší chyby při grilování kuřecího masa: Neděláte je taky? clock 3 minuty
close Zdraví Nejlepší bylinkové čaje pro dobré zažívání: Skvělé obzvlášť po grilovačce! clock 3 minuty
close Hobby Mnoho lidí při grilování dělá zásadní chyby a riskuje zdraví: Neděláte je taky? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně grilovat zeleninu: Je to lepší s marinádou, anebo bez ní? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Caesar salát na grilu: Úplně jednoduchý recept na dietní trhák tohoto léta clock 3 minuty
close Vaření a recepty Málokdo griluje správně: Základní pravidla pro dokonale šťavnaté maso clock 3 minuty
close Vaření a recepty Grilovací sezóna je tady: Chytrý Pohlreichův trik, aby bylo maso plné šťávy clock 3 minuty