close Vaření a recepty Naše babičky si dělaly z dýně úžasnou hořčici. Fantastická věc k masu i jen tak na chleba clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Jak otevřít zavařovací sklenici zcela bez použití síly: Znáte geniálně jednoduchý trik s vodou? clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Farářské řízky: Fantastický oběd pro celou rodinu z jednoho plechu clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vepřenky jsou lepší než karbanátky: Zapomenutý hit socialistických bufetů clock 3 minuty
close Vaření a recepty Našim babičkám sekaná nikdy nepopraskala. Měly 4 triky, které fungují skvěle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí řízky: Šéfkuchaři dávají do vajíčka při obalování tajnou ingredienci clock 3 minuty
close Zdraví Na bolavé klouby moje babička používala běžné koření. Dělejte to jako ona clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak dělají marinádu na maso italští experti: 5 nejlepších z jejich repertoáru clock 4 minuty
close Vaření a recepty 3 tradiční české pomazánky podle našich babiček. Znáte recept na všechny? clock 3 minuty
close Vaření a recepty 10 fantastických socialistických pomazánek ze školky: Chutnají skvěle i dnes clock 5 minut
close Vaření a recepty Pivní smaženky s olomouckými tvarůžky: Socialistickou pochoutku si zamilujete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sýrová smaženka: Hit bufetů z roku 1962. Za pár korun večeře jak víno clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí jen běžné suroviny protřepat ve sklenici a dát do salátu: Famózní chuť! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastická věc do bramborového salátu: Mnohem lepší a zdravější než majonéza clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší svíčková pečeně na smetaně: Fantastickou chuť dodá správné špikování clock 3 minuty
close Vaření a recepty Univerzální základ pomazánky na jednohubky: Jednoduše ho ochutíte 6x jinak clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rozlítaný španělský ptáček: Těhotnej kuchař klasiku povýšil na mistrovské dílo clock 4 minuty
close Vaření a recepty Šéfkuchařský sendvič jako levná blesková večeře. Za pár minut je hotovo clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejrychlejší pomazánky za pár korun podle našich babiček: Tu chuť nic nepřekoná clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uvařit uzené maso: Většina lidí to neumí a úplně zničí jeho chuť clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Chlebíčky podle šéfkuchaře: Má skvělé pravidlo, aby se chutě netloukly. Důležité clock 2 minuty
close Vaření a recepty Párek smažený v toustovém chlebu zná málokdo: Snadná a famózní blesková večeře clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bramborový salát podle normy ČSN z roku 1976. Vánoční chuť z dětství clock 2 minuty
close Vaření a recepty Holandský řízek: Mnoho lidí si ho plete s karbanátkem a je to škoda, říká Babica clock 3 minuty
close Vaření a recepty Naše babičky pekly kuře na soli a dobře věděly proč. Budete to dělat taky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sekaná podle babičky: Klasika, kterou nic nepřekoná. Postup krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nakládané buřty do sklenic: Fantastická pochoutka nejen pro pravé chlapy clock 2 minuty