close Vaření a recepty Jak připravit nejlepší vepřový guláš? Tajemství dokonalé chuti se skrývá v tomto postupu clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Whisky krkovička: Tato marináda s trochou čerstvého chilli se stane stálicí vašich receptů clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Moravský vrabec: Jednoduchý, ale naprosto dokonalý recept na tuto krajovou specialitu clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Jak vybrat maso na gril: Řezník prozradil, jaké bude jako podrážka, ať uděláte cokoliv clock 4 minuty video
close Vaření a recepty Starostův měšec: Zapomenutá česká klasika z krkovičky a olomouckých tvarůžků clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Kounicovy dušené řízky: Za první republiky se dělaly se slaninou na víně clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Finta od řezníka: Jak udělat nadýchané a křehké řízky? Stačí je před obalováním namočit clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Neuvěřitelně měkké a dobré zatloukané řízky. Takhle je dělá Roman Vaněk a nemají chybu clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Zima je nejlepším obdobím pro uzení masa na zahradě: S tímto postupem to zvládne i začátečník clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Vepřový bůček na pivu: Fantastická delikatesa (nejen) pro opravdové chlapy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantastická pečená krkovice: Trik je v pečení na plátky, ale přitom v celku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Grilovaná žebírka podle Pohlreicha. Mistr má úžasný trik, aby byla šťavnatá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Recept zvaný harmonika. Takhle jste vepřovou pečeni nedělali. Chutná famózně! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Luxusní pečená krkovice: Skvělá ke knedlíku i jen tak na chleba clock 3 minuty
close Vaření a recepty Blesková sýrová omáčka s vepřovou pečení: Postup krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Cibulová omáčka k masu podle Pohlreicha. Geniální a téměř zadarmo clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pečená krkovice podle Kašpárka: Má skvělý trik s cibulí. Famózní kombinace clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Triky profesionálů, jak připravit ty nejlepší řízky. Už je nebudete dělat jinak! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Živáňská pečeně v alobalu z trouby: Za 10 minut připravený komplet oběd clock 3 minuty
close Vaření a recepty Úžasné vepřové na houbách: Rozplývá se na jazyku. Takhle ho dělal děda houbař clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak obalit správně řízky: Většina Čechů to neumí a dělá jednu zásadní chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Krkovice na gril podle šéfkuchaře: 3 důležité věci, abyste nezničili její chuť clock 2 minuty
close Vaření a recepty 4 největší chyby při grilování kuřecího masa: Neděláte je taky? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat správně řízky: Triky Jana Punčocháře, které je dovedou k dokonalosti clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vepřová krkovice jen s česnekem podle Pohlreicha: Jednoduchá a úplně fantastická clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně upéct vepřové maso: Častá chyba způsobuje ztrátu chuti i vůně clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak správně naložit krkovici na gril i pánev. Češi to většinou neumí a ničí chuť clock 5 minut
close Vaření a recepty Jednoduchý rychlý návod na bramborové knedlíky plněné uzeným masem clock 1 minuta