close Vaření a recepty Cibulová omáčka podle Pohlreicha: Úžasná je k vepřovému a zahušťovat ji nemusíte clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Grilovaná žebírka podle Pohlreicha. Mistr má úžasný trik, aby byla šťavnatá clock 2 minuty
close Vaření a recepty Úžasně křupavé bramboráky podle Pohlreicha: Šéf používá trik s cedníkem clock 3 minuty
close Vaření a recepty 5 fantastických receptů z krůtího masa: Roláda, sekaná i špízy hotové bleskem clock 6 minut
close Vaření a recepty Fantastický vepřový guláš: Takhle ho vaří Šéf. Masíčko se rozplývá na jazyku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskové zapečené těstoviny podle Pohlreicha. Jednodušší večeři nevymyslíte clock 2 minuty
close Vaření a recepty 2x vepřové kotlety podle 2 šéfkuchařů: Každý má svou fintu, aby zůstaly šťavnaté clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bramborová kaše nadýchaná jak obláček: Pohlreich do ní dává tajnou ingredienci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Šťavnatá krůtí prsa podle Pohlreicha: Chystá k nim fantastickou italskou přílohu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Znáte dort Fraisier? Dokonalá kombinace chutí a nadýchaný jak obláček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Velejemný žemlový knedlík podle Pohlreicha: Podle Mistra se povede každému clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kuřecí stehýnka podle Pohlreicha: Mistr je plní fantastickou nádivkou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřové koleno na černém pivu podle Pohlreicha: Mistr k němu dělá skvělou omáčku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vaječná omeleta s bylinkami podle Pohlreicha: Fantastický trik s rolováním clock 2 minuty
close Vaření a recepty Boršč podle Zdeňka Pohlreicha. Dobrůtka, která zahřeje, a lék v jednom clock 3 minuty
close Vaření a recepty Famózní omáčka k vepřovému masu podle Pohlreicha. Jinou už dělat nebudete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalá míchaná vejce podle Pohlreicha: Jeho fígl tkví ve správném našlehání clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vepřové kotlety na houbách podle Pohlreicha. Lepší omáčku jste nejedli! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Smaženice podle Pohlreicha: Proč mistr nikdy nemyje houby pod vodou? clock 4 minuty