Ireceptář - Economia

Bramborová kaše bez šťouchadla.

Bramborová kaše bez šťouchadla: Dokonalý videonávod, jak ji dělaly naše babičky.

Věděli jste, že bramborovou kaši můžete vykouzlit během pár okamžiků, i když právě nemáte ruční mixér nebo šťouchadlo? Jde to. Naše babičky to tak dělaly, i když jste to možná tehdy vůbec nepostřehli. Takto připravená kaše je jemná, bez hrudek, rozplývá se na jazyku. Je prostě dokonalá. Stejně jako náš videonávod, který vám pomůže k perfektnímu výsledku.
Když budete vašeho psa krmit od stolu, vyvolá to u něj pocit, že má v domácnosti stejné postavení jako člověk.

Tři největší chyby při krmení psů, které v nejlepším úmyslu dělají téměř všichni

Patříte k těm, kteří nedokážou odolat psím škemravým očím svého čtyřnohého geroje? A nakonec mu dáte kousek dobroty ze svého talíře? Největší chyba! Nejenže ztrácíte jistou autoritu, ale zároveň mu krátíte nevědomky život. Proto je dobré vědět, co nikdy pes nesmí dělat. Jinak vám přeroste přes hlavu a zlozvyky se pak špatně odnaučují.
Svařené víno je naprostou klasikou nejen o Vánocích.

Jak na svařák z červeného i bílého vína: Tato kombinace koření je úplně nejlepší

Přestože je svařené víno, lidově svařák, spíše považováno za vánoční nápoj, jeho konzumaci stále ještě neodzvonilo. Pořád jde totiž o výborné pití, které v mrazivých lednových dnech skvěle zahřeje. Příprava svařáku není nijak náročná a bez větších znalostí ji zvládne prakticky každý. Těch nejlepších výsledků však dosáhnete, budete-li se držet několika osvědčených postupů. Víte, jak vyčarovat to nejlahodnější svařené víno?
Těstovinový salát je obecně skvělým a rychlým pokrmem pro celou rodinu.

Velejemný těstovinový salát s tuňákem: Čím méně surovin, tím je lepší

Pojďte si po prosincovém hodování odlehčit jídelníček. Prospěje to nejen vašemu tělu, ale i vaší duši. Budete mít dozajista lepší pocit, že nepřetěžujete celý organismus zpracováním těžkého a tučného jídla. A hlavní výhoda? Těstovinový salát s tuňákem zvládne hravě připravit každý a zdravý chutný pokrm můžete během chvilky servírovat na stůl.