ireceptař - seznam

Utopenci jsou v Česku velmi populární.

Jak vyrobit nejlepší lák na utopence? Tento recept z nich udělá delikatesu

Utopenci nejsou jen vyhlášenou hospodskou pochoutkou, ale spousta lidí se do jejich přípravy pouští i doma. Za jejich lahodnou chutí stojí především lák, ve kterém jsou špekáčky naloženy. Ten klasický je tvořen z vody, octa, cukru a směsi koření. Pomocí pár dalších přísad však můžete utopence povznést na ještě vyšší úroveň a věřte, že je už nikdy nebudete připravovat jinak!
Mandelince bramborové se často říká americký brouk.

Jak vypudit mandelinku bramborovou bez chemie, než všechno sežere a zničí

Pěstitelská sezóna vrcholí a každý zdatný zahrádkář se těší z bujné a plodící zahrady. Buďte však ostražití a poctivou péči nepodceňte. Škůdci a predátoři jsou stále v akci a chtějí si na vašich plodinách smlsnout i teď. Mandelinku bramborovou pozná na první pohled snad každý. Krásný brouček, který však snadno dokáže zpustošit i celou úrodu. Víte, jak ji zničit a vyhnout se chemii?
Nepečený jablečný koláč

Babiččin rychlý vynikající nepečený dort z jablek se zakysanou smetanou

Jablka mají v kuchyni širokou škálu využití a mnozí při jejich úpravě spoléhají na své osvědčené recepty. Častokrát jde však jen o štrúdl, jablečný koláč či žemlovku a na jiné a výtečné moučníky z jablek se pomalu zapomíná, což je velká škoda. Jedním takovým sladkým potěšením je i nepečený jablečný koláč se zakysanou smetanou, který měly v oblibě už naše babičky.