close Vaření a recepty Podzimní polévky: kukuřičná, z červeného zelí, topinamburová Nastupující chladné počasí spolehlivě překonáte s pomocí vydatných zeleninových polévek či krémů. Kromě toho, že vám opravdu budou chutnat, prospějete i svému zdraví. Kukuřičná polévka je malou energetickou bombou díky glukóze, krém z červeného zelí dodá vitamin C, „nakopne“ váš metabolismus a topinambur pomůže snížit cholesterol. Která z nich se stane vaším favoritem? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Znáte ryzce? Sbírat můžete ryzec borový, smrkový i syrovinku clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Zásady skladování ovoce, které vám ho pomohou uchovat až do jara clock 3 minuty
close Vaření a recepty Přijďte na chuť anglickému crumble: skvělý dezert do hodiny na stole clock 5 minut
close Vaření a recepty Domácí ochucené soli a kořenící směsi: Proč jste ještě nevyzkoušeli? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Meloun je superpotravina, dopřejte si sladkou pročišťující kůru clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dá se jíst hřib satan? Pozor i na další jedovaté hřiby clock 4 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Vaříme na čundru: houbová sváča, těstoviny s tuňákem, trampova jatýrka clock 2 minuty
close Vaření a recepty Soutěž Receptáře a Zahrady Čech: o nejlepší prvorepublikový recept clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak pěstovat oskeruše? Ze statného stromu sklidíte až 300 kg ovoce clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Vyzkoušejte restované a nakládané šalotky, rozplývají se na jazyku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sterilace a mražení ničí živiny? Jak správně zakonzervovat úrodu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Osvěžující letní koktejly: sangria, margarita, mimosa, prosecco clock 4 minuty