close Vaření a recepty Cassoulet vás zahřeje: francouzské masové fazole Už podle názvu (čti kasule) najdete tuto delikatesu ve Francii, konkrétně na jejím jihozápadě. „Cassoule“ je pak potřebná kameninová mísa, která se používá na zapékání celého pokrmu. Jde o hutné a výživné jídlo, jehož hlavní složkou jsou bílé fazole a maso, nejčastěji vepřové, kachní nebo husí, existuje ale i varianta se skopovým. Přestože by se vám mohla zdát jeho příprava složitá, stačí jen mít suroviny a pár hodin času. Odměnou vám bude skvělé jídlo pro velkou společnost. clock 5 minut
close Vaření a recepty Znáte ryzce? Sbírat můžete ryzec borový, smrkový i syrovinku clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Zásady skladování ovoce, které vám ho pomohou uchovat až do jara clock 3 minuty
close Vaření a recepty Přijďte na chuť anglickému crumble: skvělý dezert do hodiny na stole clock 5 minut
close Vaření a recepty Domácí ochucené soli a kořenící směsi: Proč jste ještě nevyzkoušeli? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Meloun je superpotravina, dopřejte si sladkou pročišťující kůru clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dá se jíst hřib satan? Pozor i na další jedovaté hřiby clock 4 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Vaříme na čundru: houbová sváča, těstoviny s tuňákem, trampova jatýrka clock 2 minuty
close Vaření a recepty Soutěž Receptáře a Zahrady Čech: o nejlepší prvorepublikový recept clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak pěstovat oskeruše? Ze statného stromu sklidíte až 300 kg ovoce clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Vyzkoušejte restované a nakládané šalotky, rozplývají se na jazyku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sterilace a mražení ničí živiny? Jak správně zakonzervovat úrodu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Osvěžující letní koktejly: sangria, margarita, mimosa, prosecco clock 4 minuty