close Vaření a recepty Konfitovaná stehna: Svatomartinská husa jinak Máme pro vás ideální způsob přípravy, s nímž ve sváteční čas ohromíte. Jakkoli zní slovo konfitování složitě a náročně, opak je pravdou. Odměnou vám bude šťavnaté maso odpadávající od kosti, a kdybyste náhodou chtěli pár stehen uchovat pro návštěvu – konfitování vám stejně jako našim prababičkám udělá tu nejlepší službu. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Když necháte dýně po sklizni vyzrát, budou chutnější clock 2 minuty gallery 18
close Vaření a recepty Toskánské sušenky s mandlemi upečete i doma: Cantucci toscanini clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlé dobroty na Halloween: otrávená jablka, cupcaky či minipizzy clock 6 minut gallery 6
close Vaření a recepty Znáte ryzce? Sbírat můžete ryzec borový, smrkový i syrovinku clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Zásady skladování ovoce, které vám ho pomohou uchovat až do jara clock 3 minuty
close Vaření a recepty Přijďte na chuť anglickému crumble: skvělý dezert do hodiny na stole clock 5 minut
close Vaření a recepty Domácí ochucené soli a kořenící směsi: Proč jste ještě nevyzkoušeli? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Meloun je superpotravina, dopřejte si sladkou pročišťující kůru clock 3 minuty