close Vaření a recepty Čočka jinak: červená na placky, černá do salátu Věděli jste, že červená, ale i černá čočka hravě zastoupí roli masa na vašem jídelníčku? A co teprve důležitá vláknina, železo, vitaminy B a hořčík. Bonusem je krátká doba vaření a fakt, že nenadýmá. Vyzkoušejte variaci klasické čočky nakyselo, opékané placičky nebo salát – večeře, jaké odlehčí vašemu zažívání a na druhý den si je s klidem můžete dát do krabičky. clock 5 minut
close Vaření a recepty Vydatné polévky: Italská farmářská, krémová česnečka a fazolačka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejkrásnější dorty pro děti: fotogalerie 10 dortů upečených doma clock 2 minuty gallery 19
close Vaření a recepty Sváteční kapr a rybí polévka: vyzkoušené recepty a kulinářské fígle clock 9 minut
close Vaření a recepty Išlské dortíčky, cukroví oblíbené i na císařském stole clock 4 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Chutnou, léčivou houbu shiitake vypěstujete v pokoji i na zahradě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Roztavený sýr je lahůdka: fondue a raclette pro dlouhé zimní večery clock 3 minuty
close Vaření a recepty Skořice, vanilka, hřebíček a badyán - vánoční koření voňavé i léčivé clock 4 minuty