close Vaření a recepty Nové brambory do salátu, pečené nebo na pizze Nejprve z dovozu, pak i z našich polí či zahrádek: labužníky oblíbené nové brambory. Vyznačují se tenoučkou slupkou, která se nemusí loupat. Mají méně škrobu, zato více bílkovin a vody, vaši linii tak trochu odlehčí. Někdo je rád konzumuje pouze vařené, ochucené tvarohem nebo bylinkovým máslem. Připravit z nich můžete ale i pizzu, křupavé spirály nebo lehký salát. clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Palačinky flambované, provensálské, jablkové nebo pohankové clock 5 minut gallery 7
close Vaření a recepty Velikonoční dobroty netradičně: Banánový beránek a celozrnné jidáše clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Velikonoční jidáš, mazanec a beránek podle kulináře Stupky clock 4 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Potěšte koledníky: napečte velikonoční čokoládové muffiny clock 3 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Velikonoce 2019: volné dny, recepty, tradice i dekorace clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Cítíte, že potřebujete vitamínovou bombu? Pusťte se do odšťavňování! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Láskyplná káva: Jak na Valentýna vyčarovat srdce z mléčné pěny? clock 1 minuta gallery 5 video
close Vaření a recepty Jalovčinky jako koření i lék aneb rozmanité využití plodů jalovce clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Tatarský biftek zvládnete i doma. Nač si dát při přípravě pozor? clock 6 minut