close Vaření a recepty Rychlá mramorová buchta. Tradiční úsporný recept podle našich babiček Suroviny na 1 formu: 250 g rostlinného tuku, 200 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 4 vejce, 350 g hladké mouky, 2 lžičky prášku do pečiva, 1/2 sklenice mléka, 1 lžíce kakaa, moučkový cukr na posypání. clock 1 minuta
close Vaření a recepty Palačinky 4x jinak: Čokoládová slast, palačinkový dort, v karamelu a se špenátem clock 4 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Nenaleťte výrobcům cukrů: Jak rozlišit kvalitní třtinový a obarvený řepný? clock 6 minut gallery 19
close Vaření a recepty Nejlepší bramboráky podle Stupky: bezlepkové, orientální, kapří, pečené v troubě clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Panádlová polévka Rychlým šípům nechutnala. Zkuste italský či rakouský recept clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Sýrové dobroty: hrušky s rokfórem, levandulový sýr s ořechy, lívance i tyčinky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čevapčiči 2x jinak: balkánská klasika i pochoutka jako ze školní jídelny clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Tajemství nadýchané vaječné omelety. Jak to jen Francouzi dělají? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vylepšená chřestová krémová polévka: lahůdku z jarní zeleniny přizdobte lososem clock 3 minuty gallery 5
close Vaření a recepty Domácí rohlíky i housky jako od pekaře: Dokonalé těsto i fotonávod tvarování clock 3 minuty gallery 24
close Vaření a recepty Ozdoby z ředkviček vyrobíte snadno i obyčejným nožem. Zpestří saláty i pomazánky clock 3 minuty gallery 34
close Vaření a recepty Vynikající jarní houby: smrž, kačenka, ucháč, destice clock 5 minut gallery 13
close Vaření a recepty Snadná jídla pro školáky: finská lososová polévka a brambory s fetou a koprem clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Pampeliškový med s pomerančem. Žluté krásky využijete k jídlu i dětským hrám clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Irish Soda Bread – tradiční irský chléb upečete snadno bez droždí či pece clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Třikrát slaný koláč: cibulový, špenátový a quiche s pěti druhy sýra clock 3 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Recept na velikonoční milosti a starodávný syrný koláč clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Germknödel – alpský kynutý knedlík s povidly a vanilkovým krémem clock 3 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Jak správně uvařit vejce? Rozhoduje přesný čas a teplota vody clock 5 minut gallery 10
close Vaření a recepty Jehněčí pečte pomalu, s česnekem a bylinkami, radí šéfkuchař clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Plevel, nebo zelený poklad? Vyzkoušejte výtečný kopřivový špenát clock 2 minuty gallery 70
close Vaření a recepty Někdo to rád slané: recept šéfkuchaře na výtečnou velikonoční sekanou a nádivku clock 3 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Načerpejte sílu z tradic, upečte kynutý mazanec a třeného beránka clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Velikonoční menu z kopřiv: polévka s fritátovými nudlemi a kuře s nádivkou clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Lososové nugetky s bazalkovým pestem, hrášek na másle a batátové pyré clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Užijte si pečení: zdobené velikonoční muffiny a rychlý, vláčný mrkvový koláč clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Poctivý recept na zdobené máslové sušenky, makové jidáše a tvarohové zajíčky clock 3 minuty gallery 9