close Vaření a recepty Jak poznat čerstvá vejce už v obchodě? Staré vejce ve sklenici vody plave na hladině, po rozklepnutí se rozteče do stran, bílek se špatně odděluje od žloutku, po uvaření není žloutek uprostřed vejce... Přečtěte si tipy pro nákup a vyzkoušejte čtenářské recepty. clock 8 minut
close Vaření a recepty Vyzkoušejte zavařování v medu. Je zdravé, chutné a ovoce se méně kazí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce a elektrické troubě. Netradiční, rychlé, spolehlivé clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bedla zahradní je jedovatá. Bedla kaštanová může zabít. Poznáte ji ale snadno clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Jak správně připravit houby na grilu. Obzvláště holubinky jsou vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyznáte se v hřibech: Rozeznáte na příklad hřib královský a hřib Fechtnerův clock 1 minuta
close Vaření a recepty Co se stane s člověkem, když sní muchomůrku červenou. Raději to nezkoušejte clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Med: Je lepší tmavý nebo světlý a jak v obchodě poznáte, zda je med kvalitní? clock 5 minut gallery 10
close Vaření a recepty Jak poznat hřib satan a hořké hřiby: žlučník, kříšť a hřib medotrpký clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Deset zásad odborníků, které vám ušetří práci a problémy při sběru hub clock 5 minut gallery 9
close Vaření a recepty Jak rozpoznat nejlepší meloun: Odborníci doporučují tyto jednoduché způsoby clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Houby s octem čili: nakládání hub do sladkokyselého nálevu clock 6 minut gallery 8
close Vaření a recepty Bolševik, husí pupek, dědkovo štětky, psí gule: Znáte lidové názvy běžných hub? clock 2 minuty gallery 29
close Vaření a recepty Jaké jsou jasné signály, že je čas začít sklízet česnek? clock 2 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Jak zamrazit vejce a další dlouhodobé způsoby uchování vajec dle našich babiček clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Snadné recepty z hub: Houby s majoránkou, houbový závin, kuře na houbách clock 3 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Vynikající plněné knedle: hrnkové a tvarohové s ovocem, bramborové se špenátem clock 3 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Vynikající slané koláče: Máslový se slaninou nebo houbový s hruškami clock 5 minut gallery 5
close Vaření a recepty Patero letních salátů: s kedlubnami, fazolkami, grilovanou cuketou i masem clock 4 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Večeře bleskově a levně: Polévka z rajčat, papriky s brynzou, oříškové řízečky clock 2 minuty gallery 5
close Vaření a recepty Výborné recepty z kedluben: kedlubnová polévka a kedlubny v hořčičné smetaně clock 2 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Nejlepší gulášová polévka: Vylepšete svůj tradiční recept o důležité drobnosti clock 1 minuta