close Vaření a recepty Přezrálé banány nezatracujte, mají spoustu jednoduchých, užitečných využití Banány patří mezi ovoce, které při pokojové teplotě dozrává velmi rychle. Hnědé flíčky, které se postupně začnou na slupce objevovat, však nemusí znamenat, že už bychom se s plody měli definitivně rozloučit. Stačí pár triků a z měknoucích banánů můžeme vykouzlit lahodnou pochoutku. clock 3 minuty gallery 68
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak osmažit tvrdý sýr tak, aby nevytekl clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Zavařování v myčce na nádobí je jednoduché. Stačí dodržet základní pravidlo clock 3 minuty gallery 42
close Vaření a recepty Kuchař radí: Jaká koření a bylinky se hodí k přípravě hub, aby lépe vynikla chuť clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak skladovat chleba, aby vydržel dlouho čerstvý clock 4 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Geniální trik, jak rychle a jednoduše obalit drobné kousky květáku nebo žampiony clock 1 minuta gallery 12 video
close Vaření a recepty Osvědčené triky našich babiček, kterými prodloužíte životnost potravin clock 4 minuty gallery 20
close Vaření a recepty Ujela vám ruka se solí či kořením? Triky kuchařů, jak pokažené jídlo zachránit clock 3 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Jak poznat, že jablka, která kupujete v obchodě, jsou skutečně kvalitní? clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce je jednoduché. Nesmíte ale porušit základní pravidlo clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Džem z lístků růží: drahou francouzskou delikatesu si vyrobíte snadno sami clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní pravidlo grilování: jak zajistit, aby maso nebylo jedovaté clock 5 minut
close Vaření a recepty Kvalita hovězího na pultech bývá nízká. Jak poznat skutečně dobré maso? clock 7 minut
close Vaření a recepty Vyznáte se v českých a moravských vínech: která jsou nejlepší k archivaci? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klasická rybízová bublanina a jako bonus vynikající rybízový koláč clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně grilovat: většina lidí stále dokola opakuje stejné chyby clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré triky, jak vylepšit těsto, aby vaše lívance a palačinky byly ještě lepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Jak jej připravit a proč je na smažení lepší než jiné tuky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Houbami proti rakovině: Které druhy běžně sbíraných hub jsou nejúčinnější? clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Jaké houby sbírali naši předkové a proč okolní národy na houby nechodí? clock 6 minut
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak snadno vyklopit bábovku z formy clock 1 minuta gallery 12
close Vaření a recepty Jak uchovat rajčata: sušení, nakládání do octa a medu, rajčatová povidla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyzkoušejte zavařování v medu. Je zdravé, chutné a ovoce se méně kazí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce a elektrické troubě. Netradiční, rychlé, spolehlivé clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bedla zahradní je jedovatá. Bedla kaštanová může zabít. Poznáte ji ale snadno clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Jak správně připravit houby na grilu. Obzvláště holubinky jsou vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyznáte se v hřibech: Rozeznáte na příklad hřib královský a hřib Fechtnerův clock 1 minuta