close Vaření a recepty Kvalita hovězího na pultech bývá nízká. Jak poznat skutečně dobré maso? Jíte vyzrálé hovězí? Jiné byste ani jíst neměli! Málokdo může tvrdit, že si pravidelně pro domácí potřebu kupuje kvalitní hovězí maso. Přesněji řečeno: hovězí z mladého kusu, které bylo správně zpracováno. clock 7 minut
close Vaření a recepty Vyznáte se v českých a moravských vínech: která jsou nejlepší k archivaci? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klasická rybízová bublanina a jako bonus vynikající rybízový koláč clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně grilovat: většina lidí stále dokola opakuje stejné chyby clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré triky, jak vylepšit těsto, aby vaše lívance a palačinky byly ještě lepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Jak jej připravit a proč je na smažení lepší než jiné tuky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Houbami proti rakovině: Které druhy běžně sbíraných hub jsou nejúčinnější? clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Jaké houby sbírali naši předkové a proč okolní národy na houby nechodí? clock 6 minut
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak snadno vyklopit bábovku z formy clock 1 minuta gallery 12
close Vaření a recepty Jak uchovat rajčata: sušení, nakládání do octa a medu, rajčatová povidla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyzkoušejte zavařování v medu. Je zdravé, chutné a ovoce se méně kazí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce a elektrické troubě. Netradiční, rychlé, spolehlivé clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bedla zahradní je jedovatá. Bedla kaštanová může zabít. Poznáte ji ale snadno clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Jak správně připravit houby na grilu. Obzvláště holubinky jsou vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyznáte se v hřibech: Rozeznáte na příklad hřib královský a hřib Fechtnerův clock 1 minuta
close Vaření a recepty Co se stane s člověkem, když sní muchomůrku červenou. Raději to nezkoušejte clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Med: Je lepší tmavý nebo světlý a jak v obchodě poznáte, zda je med kvalitní? clock 5 minut gallery 10
close Vaření a recepty Jak poznat hřib satan a hořké hřiby: žlučník, kříšť a hřib medotrpký clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Deset zásad odborníků, které vám ušetří práci a problémy při sběru hub clock 5 minut gallery 9
close Vaření a recepty Jak rozpoznat nejlepší meloun: Odborníci doporučují tyto jednoduché způsoby clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Houby s octem čili: nakládání hub do sladkokyselého nálevu clock 6 minut gallery 8
close Vaření a recepty Bolševik, husí pupek, dědkovo štětky, psí gule: Znáte lidové názvy běžných hub? clock 2 minuty gallery 29
close Vaření a recepty Jaké jsou jasné signály, že je čas začít sklízet česnek? clock 2 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Jak zamrazit vejce a další dlouhodobé způsoby uchování vajec dle našich babiček clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Snadné recepty z hub: Houby s majoránkou, houbový závin, kuře na houbách clock 3 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Vynikající plněné knedle: hrnkové a tvarohové s ovocem, bramborové se špenátem clock 3 minuty gallery 4