close Vaření a recepty Základní pravidlo grilování: jak zajistit, aby maso nebylo jedovaté Při přípravě masa na grilu mohou vzniknout karcinogenní látky. Mnoho lidí si nebezpečí neuvědomuje a stále do kola opakuje stejné chyby. clock 5 minut
close Vaření a recepty Kvalita hovězího na pultech bývá nízká. Jak poznat skutečně dobré maso? clock 7 minut
close Vaření a recepty Vyznáte se v českých a moravských vínech: která jsou nejlepší k archivaci? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klasická rybízová bublanina a jako bonus vynikající rybízový koláč clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně grilovat: většina lidí stále dokola opakuje stejné chyby clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré triky, jak vylepšit těsto, aby vaše lívance a palačinky byly ještě lepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Jak jej připravit a proč je na smažení lepší než jiné tuky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Houbami proti rakovině: Které druhy běžně sbíraných hub jsou nejúčinnější? clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Jaké houby sbírali naši předkové a proč okolní národy na houby nechodí? clock 6 minut
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak snadno vyklopit bábovku z formy clock 1 minuta gallery 12
close Vaření a recepty Jak uchovat rajčata: sušení, nakládání do octa a medu, rajčatová povidla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyzkoušejte zavařování v medu. Je zdravé, chutné a ovoce se méně kazí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce a elektrické troubě. Netradiční, rychlé, spolehlivé clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bedla zahradní je jedovatá. Bedla kaštanová může zabít. Poznáte ji ale snadno clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Jak správně připravit houby na grilu. Obzvláště holubinky jsou vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyznáte se v hřibech: Rozeznáte na příklad hřib královský a hřib Fechtnerův clock 1 minuta
close Vaření a recepty Co se stane s člověkem, když sní muchomůrku červenou. Raději to nezkoušejte clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Med: Je lepší tmavý nebo světlý a jak v obchodě poznáte, zda je med kvalitní? clock 5 minut gallery 10
close Vaření a recepty Jak poznat hřib satan a hořké hřiby: žlučník, kříšť a hřib medotrpký clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Deset zásad odborníků, které vám ušetří práci a problémy při sběru hub clock 5 minut gallery 9
close Vaření a recepty Jak rozpoznat nejlepší meloun: Odborníci doporučují tyto jednoduché způsoby clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Houby s octem čili: nakládání hub do sladkokyselého nálevu clock 6 minut gallery 8
close Vaření a recepty Bolševik, husí pupek, dědkovo štětky, psí gule: Znáte lidové názvy běžných hub? clock 2 minuty gallery 29
close Vaření a recepty Jaké jsou jasné signály, že je čas začít sklízet česnek? clock 2 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Jak zamrazit vejce a další dlouhodobé způsoby uchování vajec dle našich babiček clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Snadné recepty z hub: Houby s majoránkou, houbový závin, kuře na houbách clock 3 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Vynikající plněné knedle: hrnkové a tvarohové s ovocem, bramborové se špenátem clock 3 minuty gallery 4