close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Vyrobte si ho jednoduše sami. Je chutné a vhodné pro alergiky V minulosti si babičky mnoho věcí dělaly doma samy. Pekly chleba, sušily koření, připravovaly jogurt, stíhaly toho prostě spoustu. Mimo jiné taky přepouštěly máslo. Už za dávných dob se tak vědělo, že je tzv. šmolc mnohem lepší než obyčejné máslo. clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Hřib královský je vynikající houba. Za jeho sběr však hrozí až milionová pokuta clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Vyrobte si marmeládu a sirup z lístků růží. Jsou jednoduché a vynikající clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty 5 triků, jak vyždímat z citronů maximum šťávy i bez odšťavňovače clock 2 minuty gallery 16
close Vaření a recepty Lahodné okurky – kuchařské fígle aby skvěle chutnaly i vypadaly clock 2 minuty gallery 24
close Vaření a recepty Jak zpracovat houby: zkuste tradiční i méně známé metody clock 4 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Potraviny, které ochlazují: jaká jídla krom zmrzliny jíst, aby vám nebylo horko clock 4 minuty gallery 32
close Vaření a recepty Přezrálé banány nezatracujte, mají spoustu jednoduchých, užitečných využití clock 3 minuty gallery 68
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak osmažit tvrdý sýr tak, aby nevytekl clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Zavařování v myčce na nádobí je jednoduché. Stačí dodržet základní pravidlo clock 3 minuty gallery 42
close Vaření a recepty Kuchař radí: Jaká koření a bylinky se hodí k přípravě hub, aby lépe vynikla chuť clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak skladovat chleba, aby vydržel dlouho čerstvý clock 4 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Geniální trik, jak rychle a jednoduše obalit drobné kousky květáku nebo žampiony clock 1 minuta gallery 12 video
close Vaření a recepty Osvědčené triky našich babiček, kterými prodloužíte životnost potravin clock 4 minuty gallery 20
close Vaření a recepty Ujela vám ruka se solí či kořením? Triky kuchařů, jak pokažené jídlo zachránit clock 3 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Jak poznat, že jablka, která kupujete v obchodě, jsou skutečně kvalitní? clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce je jednoduché. Nesmíte ale porušit základní pravidlo clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Džem z lístků růží: drahou francouzskou delikatesu si vyrobíte snadno sami clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní pravidlo grilování: jak zajistit, aby maso nebylo jedovaté clock 5 minut
close Vaření a recepty Kvalita hovězího na pultech bývá nízká. Jak poznat skutečně dobré maso? clock 7 minut
close Vaření a recepty Vyznáte se v českých a moravských vínech: která jsou nejlepší k archivaci? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klasická rybízová bublanina a jako bonus vynikající rybízový koláč clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně grilovat: většina lidí stále dokola opakuje stejné chyby clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré triky, jak vylepšit těsto, aby vaše lívance a palačinky byly ještě lepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Jak jej připravit a proč je na smažení lepší než jiné tuky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Houbami proti rakovině: Které druhy běžně sbíraných hub jsou nejúčinnější? clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Jaké houby sbírali naši předkové a proč okolní národy na houby nechodí? clock 6 minut