close Vaření a recepty Jak rozmrazit maso aby neztratilo chuť? Většina lidí dělá stejnou chybu Kvalitní maso, které bylo vhodným způsobem zmrazené a skladované, by mělo být stále kvalitní surovinou. Znehodnotit ho však můžeme špatným rozmrazováním. Jaký způsob rozmrazování je pro maso nejšetrnější? clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Běžné a vynikající houby, které sbírají jen zkušení houbaři. Znáte je? clock 1 minuta
close Vaření a recepty Karob: skvělá, zdravá a levná vychytávka pří pečení, kterou málokdo zná clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Cedrát: Vynikající citrus s obřími plody můžete pěstovat i doma clock 6 minut gallery 12
close Vaření a recepty Jak skladovat česnek, aby vydržel co nejchutnější až do jara clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Mykolog radí: co je to mykorhiza a proč by měl každý houbař vědět, jak funguje clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Významná kapacita mykologie prozradila, které naše houby jsou nejchutnější clock 9 minut gallery 10
close Vaření a recepty Triky profesionálů: Jak nejlépe naložit se zralými i nedozrálými rajčaty clock 12 minut
close Vaření a recepty Jak najít v lese ještě více hub: Triky zkušených houbařů, které zvýší váš úlovek clock 4 minuty gallery 34
close Vaření a recepty Jak funguje mykorhiza: užitečná informace, která se vyplatí každému houbaři clock 4 minuty gallery 12
close Vaření a recepty Pozor na václavky: mohou škodit na zahradě a působit zdravotní problémy clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Chutné houby, které většinou sbírají jen zkušení houbaři. Znáte je? clock 9 minut gallery 10
close Vaření a recepty Domácí sójový jogurt - skvělý recept nejen pro vegany clock 2 minuty gallery 12
close Vaření a recepty Zužitkujte, co zahrada právě nabízí: Křehký jablečný koláč s cuketou clock 1 minuta
close Vaření a recepty Co udělat, aby ve sklizeném ovoci zůstalo co nejvíce vitaminů až do jara clock 2 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Kombucha je označována za zázračný nápoj. Jak si ji snadno připravíte doma? clock 5 minut gallery 9
close Vaření a recepty Podzimní houbařská sezóna: Jak najít a poznat lahodné ryzce? clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Jáhly: jsou zdravé a vynikající. Naučte se je správně připravit, zhubnete clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Vyznáte se v holubinkách? Jak jednoduše odlišit jedlé od nejedlých clock 6 minut gallery 18
close Vaření a recepty Ačokča: paprikovou okurku si zamilujete kvůli chuti, pěstování i způsobům užití clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Kečup bez zavařování a další vychytávky, jak si vyrobit kečup lepší než kupovaný clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Jak bezpečně poznat čerstvá vejce. Udělejte si test ve sklenici s vodou clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Vyrobte si ho jednoduše sami. Je chutné a vhodné pro alergiky clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Hřib královský je vynikající houba. Za jeho sběr však hrozí až milionová pokuta clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Vyrobte si marmeládu a sirup z lístků růží. Jsou jednoduché a vynikající clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty 5 triků, jak vyždímat z citronů maximum šťávy i bez odšťavňovače clock 2 minuty gallery 16
close Vaření a recepty Lahodné okurky – kuchařské fígle aby skvěle chutnaly i vypadaly clock 2 minuty gallery 24