close Vaření a recepty Chutné houby, které většinou sbírají jen zkušení houbaři. Znáte je? Ne vždycky máme štěstí na hříbky či svítivě žluté lišky, případně křemenáče, kozáky, klouzky či bedly. V takovou chvíli se hodí znát i některé další druhy hub. Tím, že je zná a sbírá méně houbařů, máte větší šanci na úspěch. clock 9 minut gallery 10
close Vaření a recepty Domácí sójový jogurt - skvělý recept nejen pro vegany clock 2 minuty gallery 12
close Vaření a recepty Zužitkujte, co zahrada právě nabízí: Křehký jablečný koláč s cuketou clock 1 minuta
close Vaření a recepty Co udělat, aby ve sklizeném ovoci zůstalo co nejvíce vitaminů až do jara clock 2 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Kombucha je označována za zázračný nápoj. Jak si ji snadno připravíte doma? clock 5 minut gallery 9
close Vaření a recepty Podzimní houbařská sezóna: Jak najít a poznat lahodné ryzce? clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Jáhly: jsou zdravé a vynikající. Naučte se je správně připravit, zhubnete clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Vyznáte se v holubinkách? Jak jednoduše odlišit jedlé od nejedlých clock 6 minut gallery 18
close Vaření a recepty Ačokča: paprikovou okurku si zamilujete kvůli chuti, pěstování i způsobům užití clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Kečup bez zavařování a další vychytávky, jak si vyrobit kečup lepší než kupovaný clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Jak bezpečně poznat čerstvá vejce. Udělejte si test ve sklenici s vodou clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Vyrobte si ho jednoduše sami. Je chutné a vhodné pro alergiky clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Hřib královský je vynikající houba. Za jeho sběr však hrozí až milionová pokuta clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Vyrobte si marmeládu a sirup z lístků růží. Jsou jednoduché a vynikající clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty 5 triků, jak vyždímat z citronů maximum šťávy i bez odšťavňovače clock 2 minuty gallery 16
close Vaření a recepty Lahodné okurky – kuchařské fígle aby skvěle chutnaly i vypadaly clock 2 minuty gallery 24
close Vaření a recepty Jak zpracovat houby: zkuste tradiční i méně známé metody clock 4 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Potraviny, které ochlazují: jaká jídla krom zmrzliny jíst, aby vám nebylo horko clock 4 minuty gallery 32
close Vaření a recepty Přezrálé banány nezatracujte, mají spoustu jednoduchých, užitečných využití clock 3 minuty gallery 68
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak osmažit tvrdý sýr tak, aby nevytekl clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Zavařování v myčce na nádobí je jednoduché. Stačí dodržet základní pravidlo clock 3 minuty gallery 42
close Vaření a recepty Kuchař radí: Jaká koření a bylinky se hodí k přípravě hub, aby lépe vynikla chuť clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak skladovat chleba, aby vydržel dlouho čerstvý clock 4 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Geniální trik, jak rychle a jednoduše obalit drobné kousky květáku nebo žampiony clock 1 minuta gallery 12 video
close Vaření a recepty Osvědčené triky našich babiček, kterými prodloužíte životnost potravin clock 4 minuty gallery 20
close Vaření a recepty Ujela vám ruka se solí či kořením? Triky kuchařů, jak pokažené jídlo zachránit clock 3 minuty gallery 36