close Vaření a recepty Proč nekonzumovat plesnivé potraviny Co plísně udělají s organismem? I oku pečlivé hospodyňky někdy unikne zapomenutá potravina ve spíži nebo v lednici. Přesto, že si rádi pochutnáte na plísňových sýrech nebo salámech s ušlechtilou plísní, plesnivé potraviny se ke konzumaci nehodí. Ani záchvat spořivosti by vás neměl vést k tomu, abyste se snažili tyto potraviny zachránit, jinak si zaděláte na vážné zdravotní problémy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Podzimní houbařská sezóna: pozor na jedovatý pavučinec a čepičatku! Poznáte je? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Přemrzlé houby mohou vyvolat zdravotní problémy: Kterým mráz vadí a kterým ne? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak snadno oddělit žloutek od bílku – trik s PET lahví a další vychytávky clock 3 minuty gallery 14 video
close Vaření a recepty Nejlepší čtenářské recepty: zelí kysané, sterilované i jiné clock 4 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Kaki oddaluje stárnutí. Za určitých podmínek ho můžete pěstovat na zahradě clock 4 minuty gallery 20
close Vaření a recepty Dýně: Při skladování většina lidí opakuje stejnou chybu. Kam dýně nepatří? clock 2 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Kotrč: vynikající a zdravá houba, která má cenu v řádů tisíců korun clock 4 minuty gallery 16
close Vaření a recepty Pěstujeme a sklízíme červené zelí. Použijte trik při sklizni a zvyšte svou úrodu clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Opeňka: všichni ji známe, ale málokdo ji sbírá. Je chutná a pomáhá proti chřipce clock 1 minuta gallery 11
close Vaření a recepty Čirůvka fialová: Vynikající houba, kterou nemusíte čistit. Ale pozor na ni! clock 2 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Překvapivé užití zázvoru v domácnosti a jeho jednoduché pěstování doma clock 5 minut gallery 9
close Vaření a recepty Opeňka: vynikající houba, kterou snadno poznáte, ale sbírá ji jen málokdo clock 2 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Jak vyrobit skvělý domácí burčák? Zvládnete to hravě i doma clock 1 minuta gallery 7
close Vaření a recepty Nejlepší domácí jablečný mošt: jak uchovat skvělou chuť i vitamíny? clock 2 minuty gallery 15
close Vaření a recepty Vyznáte se v hřibech? Které modrající mohou být nebezpečné clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Jak skladovat česnek: skvělá metoda je zamrazení, musíte to ale udělat správně clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Černý kořen je zázračnou potravinou. Jak jej pěstovat a připravit v kuchyni clock 5 minut gallery 10
close Vaření a recepty Jak rozmrazit maso aby neztratilo chuť? Většina lidí dělá stejnou chybu clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Běžné a vynikající houby, které sbírají jen zkušení houbaři. Znáte je? clock 1 minuta
close Vaření a recepty Karob: skvělá, zdravá a levná vychytávka pří pečení, kterou málokdo zná clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Cedrát: Vynikající citrus s obřími plody můžete pěstovat i doma clock 6 minut gallery 12
close Vaření a recepty Jak skladovat česnek, aby vydržel co nejchutnější až do jara clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Mykolog radí: co je to mykorhiza a proč by měl každý houbař vědět, jak funguje clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Významná kapacita mykologie prozradila, které naše houby jsou nejchutnější clock 9 minut gallery 10
close Vaření a recepty Triky profesionálů: Jak nejlépe naložit se zralými i nedozrálými rajčaty clock 12 minut
close Vaření a recepty Jak najít v lese ještě více hub: Triky zkušených houbařů, které zvýší váš úlovek clock 4 minuty gallery 34
close Vaření a recepty Jak funguje mykorhiza: užitečná informace, která se vyplatí každému houbaři clock 4 minuty gallery 12