close Vaření a recepty Jak uvařit skvěle dochucené brambory za pouhých šest minut? Brambory jsme vařili všichni již nesčetněkrát, aby také ne, patří mezi nejoblíbenější přílohy české kuchyně. Jsou výborné k smaženému řízku, rybě, ale i třeba ke koprové omáčce. Jsou základem nespočtu jídel, prostě jejich využití je skutečně pestré. Vaříme je zhruba 25 minut, pokud bychom je chtěli péct, trvá to často jednou tolik. Ale víte, že výborné brambory mohou být hotové už za šest minut? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit brambory. Chyby dělají i profesionální kuchaři clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak dokonale připravit vejce: zkuste trik se sodovkou či pokličkou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší způsob, jak upéct šťavnaté, lahodné maso s minimem úsilí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Seznam potravin, které je nebezpečné ohřívat v mikrovlnné troubě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zapomenuté triky našich babiček, jak snadno zahustit omáčku a polévku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak nejrychleji a nejpohodlněji oškrábat brambory? clock 4 minuty video
close Vaření a recepty Jedna strana alobalu je matná a druhá lesklá. Většina lidí neví, jak balit jídlo clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak se připravoval sýr za první republiky. Do obalu přidávali kvasnice clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré, jednoduché triky, jak udělat bramboráky ještě chutnějšími clock 3 minuty
close Vaření a recepty Silikon, teflon a další materiály, které nám usnadní práci v kuchyni clock 3 minuty
close Vaření a recepty Marokánky na poslední chvíli - lahodná směs kandovaného ovoce, ořechů a čokolády clock 1 minuta gallery 12
close Vaření a recepty Jak připravit šťavnaté a měkké hovězí maso. Většina úprav jej znehodnocuje clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí pečení pro diabetiky. Rady, jak nahradit cukry pro přirozeně clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak správně rozmrazit drůbeží maso: Roztát na lince nebo v teplé vodě je špatně clock 4 minuty
close Vaření a recepty Chytré neznámé triky, jak vylepšit knedlíky, řízky, buchty a polévku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Ořechy: staré zapomenuté triky, jak je loupat, uchovat a zpracovat clock 10 minut
close Vaření a recepty Čokoládové lanýže jsou jednoduché a zamilují si je úplně všichni clock 4 minuty
close Vaření a recepty Vosí hnízda: Nejoblíbenější druh nepečeného cukroví na více způsobů clock 5 minut gallery 14