Vaření a recepty

Brambory před vařením v mikrovlnce propíchneme vidličkou

Jak uvařit skvěle dochucené brambory za pouhých šest minut?

Brambory jsme vařili všichni již nesčetněkrát, aby také ne, patří mezi nejoblíbenější přílohy české kuchyně. Jsou výborné k smaženému řízku, rybě, ale i třeba ke koprové omáčce. Jsou základem nespočtu jídel, prostě jejich využití je skutečně pestré. Vaříme je zhruba 25 minut, pokud bychom je chtěli péct, trvá to často jednou tolik. Ale víte, že výborné brambory mohou být hotové už za šest minut?
Nižší teploty a delší čas přípravy pomohou vykouzlit lahodný pokrm.

Nejlepší způsob, jak upéct šťavnaté, lahodné maso s minimem úsilí

Pomalé pečení či dušení masa se těší stále větší oblibě kuchařů všech úrovní. Klidně se do něj mohou pustit i ti, kteří se obávají složitých receptů. Není třeba se bát, že v kuchyni strávíte násobně více času než jindy. Naopak. Pokud si ověříte, že vaše trouba peče rovnoměrně a udržuje teplotu, kterou jste zvolili a vyberete vhodné nádobí, pak při tomto postupu můžete získat spoustu času.