close Vaření a recepty Jak připravit skvělé pesto z medvědího česneku a jak ho nejlépe využít v kuchyni Sezóna medvědího česneku je v plném proudu. Tuto bylinu najdete jak v lese, tak také na zahrádce či v obchodě. Medvědí česnek nemusíte jen usušit jako koření nebo jím oživit salát. Jeho chuť skvěle doplní polévky, marinády nebo také máslo a těstoviny. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct vynikající domácí chleba bez hnětení, kvasnic a takřka bez práce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dort, který vypadá jako zrcadlo: Zrcadlová poleva je skvostná a zvládne ji každý clock 3 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Vařené vejce: Jak dlouho vydrží a jak poznáte, že už je zkažené? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat kvásek? Domácí je zdravější, méně nadýmá a pečivo z něj trvanlivější clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak rychle a snadno vyrobit domácí máslo? Potřebujete pouze smetanu ke šlehání clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct v troubě vynikající a zdravé hranolky takřka bez tuku? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct řízky v troubě: Trvá to déle, ale výsledek je zdravější a vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit tureckou kávu: Český způsob je chybný, ničí chuť i vůni clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct v troubě vepřovou panenku. Triky, které učiní maso ještě lahodnějším clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit tureckou kávu: Český způsob je chybný, ničí chuť i vůni clock 3 minuty
close Vaření a recepty Potraviny, které ředí krev a zabraňují infarktu a mozkové mrtvici clock 2 minuty
close Vaření a recepty Tři triky, jak rychle oloupat česnek: V mikrovlnce, nožem, pomocí dvou nádob clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Tři rychlé způsoby přípravy rýže: v mikrovlnce, troubě a tlakovém hrnci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Potraviny, které v mikrovlnce připravíte o živiny i chuť. Většina lidí to neví clock 4 minuty video
close Vaření a recepty Jak správně upéct bůček: triky, jak co nejvíc podpořit jeho typickou vůni a chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty Je zdravější instantní káva nebo turek? Mnoho lidí neumí správně vařit ani jedno clock 4 minuty video
close Vaření a recepty Čím nahradit nezdravou a kalorickou tatarku či majonézu a nepřipravit se o chuť? clock 5 minut
close Vaření a recepty Trik michelinského kuchaře století, jak udělat dokonalou bramborovou kaši clock 3 minuty video
close Vaření a recepty Chytré triky šéfkuchařů, jak správně a rychle naporcovat kuře clock 2 minuty video
close Vaření a recepty Nejlepší bramboráky upečete v troubě a lze je upéct i zcela bez oleje clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak to udělat, aby horké mléko neuteklo z hrnce: Sedm snadných chytrých triků clock 3 minuty
close Vaření a recepty Většina olivového oleje u nás je "falešná". Jak poznat kvalitu? Cenou se neřiďte clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tyto potraviny nesmějí do mrazáku. Zamrazením zničíte, nebo začnou být jedovaté clock 2 minuty
close Vaření a recepty Velikonoce 2021: Kdy přesně budou a co dělat v případě lockdownu? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si med ze starých jablek a zázvoru. Je vynikající a zdravý jako včelí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Student oloupal 36 vajec za dvě minuty. Použil jednoduchý trik se špendlíkem clock 2 minuty