close Vaření a recepty Naložte med, citron a zázvor. Elixír posílí na jaře imunitu a zhubnete po něm Jaro je přesně to období, kdy ráno do práce nebo školy chodíme zabalení do teplých bund, které však na odpoledním slunci při návratu úspěšně sundáváme. Riziko tohoto proměnlivého počasí je však fakt, že můžeme lehce nastydnout. Podpořte svoji imunitu pomocí medu, zázvoru a citronu. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak jednoduše vyrobit domácí máslo: je levnější, chutnější zdravější clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak nejjednodušeji uvařit jedno míchané vajíčko: Znáte trik s punčochou? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Návod na jednoduchý pampeliškový med: Z prvních jarních květů má zázračnou moc clock 2 minuty
close Vaření a recepty 3 způsoby, jak uvařit vynikající, rychlý a levný oběd z čínských nudlí clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak upéct nejlepší pivní štrůdl? Zkuste ověřený recept Ládi Hrušky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak dlouho vydrží jednotlivé druhy masa v lednici, než se zkazí? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Alobal má lesklou a matnou stranu. Víte, jak do něj správně balit potraviny? clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak upéct brambory v troubě: Ten nejjednodušší způsob bývá obvykle nejlepší clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jarní houby: Jaké druhy můžete najít už nyní? Poznáte, které jsou jedlé? clock 6 minut
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalý steak. Osvědčený trik slavného šéfkuchaře Gordona Ramsayho clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak chytře nakrájet cibuli: Úžasný trik slavného šéfkuchaře Gordona Ramsayho clock 2 minuty
close Vaření a recepty Sladká inspirace pro šikovné kuchařky: Krásné jarní dorty clock 3 minuty gallery 12
close Vaření a recepty Potraviny, které nesmí přijít do styku s kovem, protože začnou být nebezpečné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čím v kuchyni nahradit sůl, aby jídlo neztratilo chuť a bylo zdravější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit skvělé pesto z medvědího česneku a jak ho nejlépe využít v kuchyni clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct vynikající domácí chleba bez hnětení, kvasnic a takřka bez práce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dort, který vypadá jako zrcadlo: Zrcadlová poleva je skvostná a zvládne ji každý clock 3 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Vařené vejce: Jak dlouho vydrží a jak poznáte, že už je zkažené? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat kvásek? Domácí je zdravější, méně nadýmá a pečivo z něj trvanlivější clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak rychle a snadno vyrobit domácí máslo? Potřebujete pouze smetanu ke šlehání clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct v troubě vynikající a zdravé hranolky takřka bez tuku? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct řízky v troubě: Trvá to déle, ale výsledek je zdravější a vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit tureckou kávu: Český způsob je chybný, ničí chuť i vůni clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct v troubě vepřovou panenku. Triky, které učiní maso ještě lahodnějším clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit tureckou kávu: Český způsob je chybný, ničí chuť i vůni clock 3 minuty
close Vaření a recepty Potraviny, které ředí krev a zabraňují infarktu a mozkové mrtvici clock 2 minuty
close Vaření a recepty Tři triky, jak rychle oloupat česnek: V mikrovlnce, nožem, pomocí dvou nádob clock 3 minuty video