close Vaření a recepty Vyrobte si domácí česnekový olej. Je skvělý na pět zdravotních komplikací. Česnek, mocný to pomocník. Já si ho mažu nejraději na topinky k tataráku, ale olej z něj je přímo zázračný. Česnek kuchyňský pochází patrně ze střední Asie, Řekové a Římané ho považovali za posvátnou rostlinu a je velmi oblíbený u Židů. Již staří Egypťané ho považovali za afrodiziakum. Má antioxidační účinky, je bohatý na vitamíny A,B,C, selen, vápník a jód. A navíc! Můžete si jej doma vyrobit sami. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak pekly bábovku naše babičky: Je vynikající, levná, rychlá a zvládne ji i dítě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně vařit těstoviny: Většina Čechů dělá dvě zásadní chyby clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct kuřecí čtvrtky na pražský způsob: Vynikající recept naších babiček clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si jablečný ocet nesrovnatelný s kupovaným: Je to jednoduché a levné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat lahodné a superzdravé bylinkové máslo s medvědím česnekem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit rýži? Většina lidí opakuje stále stejnou chybu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak rozmrazit hovězí maso, aby neztratilo živiny a chuť? Většina lidí to neumí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak perfektně upéct kuře: Snadný balkánský způsob pozvedne maso na jinou úroveň clock 3 minuty
close Vaření a recepty Sírovec žlutooranžový roste právě teď. Je nezaměnitelný a nejlepší na řízky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Víte, jak správně pojmenovat různé druhy kávy a neudělat trapas v restauraci? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat omáčku k přírodním řízkům, vynikající a snadnou, že ji zvládne i dítě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak vyrobit mátový džem? Skvěle chutná a má zázračné účinky na zažívání clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct nejlepší štrůdl. Jednoduchý, levný a lehký. Už nebudete péct jiný! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dietní grilování: tiky, jak odlehčit jídlu o kalorie, aby nepřišlo o šťavnatost clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat babiččin pečený čaj, zapomenutou lahůdku a účinný elixír zdraví clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nevylévejte lák z okurek a naložte do něj vepřové maso. Výsledek je fantastický clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zelená káva: Jedná se pouze o podvod, nebo je skvělá a hubne se po ní? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Šikovné triky, jak nejlépe očistit a oloupat krevety a další plody moře clock 4 minuty
close Vaření a recepty Svatojánský chleba: Proč a jak ho používali naši moudří předci? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Tři specificky české chyby, kterých se dopouštíme při grilování clock 3 minuty
close Vaření a recepty Francouzské droždí: Zapomenutý poklad babiček plný zdraví s výbornou chutí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak vyrobit makové mléko: Neusnete po něm, právě naopak, je skvělé pro orgány clock 2 minuty
close Vaření a recepty Upečte si jednoduchou bábovku našich babiček. Příprava nezabere ani deset minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak čistit zanesené plíce kuřáků: Vyrobte si nápoj ze tří detoxikačních potravin clock 2 minuty