close Vaření a recepty Jak udělat obyčejné řízky: Triky šéfkuchařů z nich udělají neobyčejné Maso naklepeme, osolíme obalíme v trojobalu a šup s ním na pánev. Takto by se dal shrnout recept na řízky, jak ho každý zná. Žádné dlouhé vypisování. Pokud jste ale zvyklí se s jídlem v kuchyni mazlit, možná vás bude zajímat, jak učinit z obyčejných řízků delikatesu, které se hned tak nějaký nedělní oběd nevyrovná. Co doporučují šéfkuchaři? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uchovat zeleninu: Vynikající způsoby, které by vás ani ve snu nenapadly clock 10 minut
close Vaření a recepty Umíte udělat míchaná vejce? Tyto triky šéfkuchařů je pozvednou na vyšší úroveň clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně sbírat květ černého bezu a recept na vynikající limonádu s droždím clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct perfektní šťavnatá kuřecí prsa a jaké bylinky jsou na ně nejlepší? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit vejce: Na měkko, tvrdo, hniličku a ztracená. Víte to vůbec? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit meloun, broskev a banán na grilu. Tuto delikatesu musíte vyzkoušet clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tukožroutské snídaně: Připravte si jednoduché pokrmy a kila půjdou dolů clock 3 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak udržet brambory dlouho teplé a nemuset je ohřívat clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejdražší káva na světě neroste na plantáži, ale vyrábí se z trusu zvířat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zkusili jste osmažit květy černého bezu jako řízek? Je to superlevná pochoutka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct rýži? Když to uděláte dobře, vařit ji už nikdy nebudete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si domácí müsli: je to primitivní a už je nikdy nekoupíte v obchodě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si domácí česnekový olej. Je skvělý na pět zdravotních komplikací. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak pekly bábovku naše babičky: Je vynikající, levná, rychlá a zvládne ji i dítě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně vařit těstoviny: Většina Čechů dělá dvě zásadní chyby clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct kuřecí čtvrtky na pražský způsob: Vynikající recept naších babiček clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si jablečný ocet nesrovnatelný s kupovaným: Je to jednoduché a levné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat lahodné a superzdravé bylinkové máslo s medvědím česnekem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit rýži? Většina lidí opakuje stále stejnou chybu clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak rozmrazit hovězí maso, aby neztratilo živiny a chuť? Většina lidí to neumí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak perfektně upéct kuře: Snadný balkánský způsob pozvedne maso na jinou úroveň clock 3 minuty