Vaření a recepty

Jak udělat lahodné a superzdravé bylinkové máslo s medvědím česnekem

Sezóna medvědího česneku je v plném proudu a pokud z ní něco chcete mít i vy, zajděte si na něj do lesa, navštivte farmářský trh nebo zkuste supermarket. Rozhodně se vám to vyplatí! Medvědí česnek je totiž velmi zdravý, chutný a dá se z něj vykouzlit spousta receptů. Jedním z nich je i skvělé bylinkové máslo, které by nemělo chybět na žádném steaku.
Ačkoliv je u nás káva jedním z nejoblíbenějších nápojů, v nápojovém lístku kaváren mnozí z nás stále trochu tápou

Víte, jak správně pojmenovat různé druhy kávy a neudělat trapas v restauraci?

Ačkoliv je u nás káva jedním z nejoblíbenějších nápojů, v nápojovém lístku kaváren mnozí z nás stále trochu tápou. Na vině je spousta cizokrajných názvů, u kterých si nejsme jistí, co se pod nimi vlastně skrývá, navíc nejsme pevní v kramflecích, ani co se týče výslovnosti. Pojďme si proto společně představit nejrozšířenější typy kávy.