close Vaření a recepty Smrkový sirup: Jak doma vyrobit zázračný elixír našich babiček? Co léčí? Pokud víte, kde si můžete nasbírat smrkové výhonky, vyrobte si voňavý a vitamíny nabitý sirup. Budete připraveni na zimu, kdy většinu z nás trápí rýma a kašel. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jahodová marmeláda: klasický postup našich babiček byl nejlepší clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak prakticky a vtipně nařezat špekáček na opékání clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept, jak vyrobit vynikající jahodovou zmrzlinu. Takovou nekoupíte! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Med patří k nejčastěji falšovaným potravinám. Nenaleťte! Jak poznat ten pravý? clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak správně osmažit dozlatova cibulku? Málokdo to dělá skutečně správně clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně opéct špekáček? Většina lidí to netuší a připravuje se o chuť clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept na jahodové knedlíky. Naše babičky je dělaly nejlépe! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak usmažit sýr, aby nevytekl. Použijte trik se šunkou. Smažák je vynikající! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Upečte si buchtu z květů černého bezu. Je vynikající, voňavá a zvládne ji i dítě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rýmovník není jen na podzimní nachlazení. I v létě ho můžete skvěle využít clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat obyčejné řízky: Triky šéfkuchařů z nich udělají neobyčejné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak uchovat zeleninu: Vynikající způsoby, které by vás ani ve snu nenapadly clock 10 minut
close Vaření a recepty Umíte udělat míchaná vejce? Tyto triky šéfkuchařů je pozvednou na vyšší úroveň clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně sbírat květ černého bezu a recept na vynikající limonádu s droždím clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct perfektní šťavnatá kuřecí prsa a jaké bylinky jsou na ně nejlepší? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit vejce: Na měkko, tvrdo, hniličku a ztracená. Víte to vůbec? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit meloun, broskev a banán na grilu. Tuto delikatesu musíte vyzkoušet clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tukožroutské snídaně: Připravte si jednoduché pokrmy a kila půjdou dolů clock 3 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak udržet brambory dlouho teplé a nemuset je ohřívat clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejdražší káva na světě neroste na plantáži, ale vyrábí se z trusu zvířat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zkusili jste osmažit květy černého bezu jako řízek? Je to superlevná pochoutka clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct rýži? Když to uděláte dobře, vařit ji už nikdy nebudete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si domácí müsli: je to primitivní a už je nikdy nekoupíte v obchodě clock 3 minuty