Vaření a recepty

Smažený sýr je klasika českých domácností i hospod.

Jak usmažit sýr, aby nevytekl. Použijte trik se šunkou. Smažák je vynikající!

Jaké je české národní jídlo? No přece „smažák"! Tak zní jeden z vtipů zmiňující oblíbený smažený sýr, který nabízí většina restaurací, napříč naší republikou. Kalorická pochoutka je vděčným jídlem, když si děti vymýšlejí a nechtějí jíst, když pozveme na oběd vegetariána nebo nemáme čas na přípravu večeře. Jak to udělat, aby při smažení nevytekl?
Na přípravě zlatavých řízků není nic těžkého.

Jak udělat obyčejné řízky: Triky šéfkuchařů z nich udělají neobyčejné

Maso naklepeme, osolíme obalíme v trojobalu a šup s ním na pánev. Takto by se dal shrnout recept na řízky, jak ho každý zná. Žádné dlouhé vypisování. Pokud jste ale zvyklí se s jídlem v kuchyni mazlit, možná vás bude zajímat, jak učinit z obyčejných řízků delikatesu, které se hned tak nějaký nedělní oběd nevyrovná. Co doporučují šéfkuchaři?