close Vaření a recepty Meruňková marmeláda podle našich babiček: Klasický recept zůstane nepřekonán Sklizeň meruněk započala a mnozí zahrádkáři přemýšlejí, jak svou úrodu zužitkovat. Stejně jako ostatní druhy ovoce, i meruňky mají rozsáhlou škálu využití. Někteří dávají přednost úžasným ovocným knedlíkům, jiní se zase pouští do pečení koláčů či zavařování. A právě s konzervací souvisí i výroba lahodné meruňkové marmelády. Vyzkoušejte recept našich babiček, jehož výsledek vás naprosto uchvátí. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jaké ovoce a zeleninu byste měli loupat a jakou jen mýt. Většina lidí to neví clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší lák na nakládané okurky: Zůstanou v něm křupavé a nezkazí se clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně naložit krkovici na gril i pánev. Češi to většinou neumí a ničí chuť clock 5 minut
close Vaření a recepty Jak na první domácí chleba: Jednoduchý recept pro ty, kteří si nevěří clock 3 minuty
close Vaření a recepty Hrníčková rybízová bublanina: jednodušší a chutnější recept nenajdete clock 2 minuty
close Vaření a recepty Ze starého chleba lze udělat vynikající zmrzlinu. Snadný recept zvládne každý clock 3 minuty
close Vaření a recepty Místo zavařenin udělejte pouze zavřeniny. Je to rychlejší a zdravější clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat nejlepší krémovou česnečku: Úžasnější polévku jste v životě nejedli clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zavařování v myčce je snadné: Vyzkoušejte to, ušetříte si čas i práci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Tukožroutská večeře: Připravte si jednoduchý zeleninový pokrm a kila poletí dolů clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší těsto na palačinky plus tip na dokonalé letní s jahodami a rybízem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlevnější, nejzdravější a nejrychlejší pomazánky ze zeleniny ze zahrádky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe zavařit angrešt bez chemie. Tento recept babiček zůstane nepřekonan clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat super jahodové knedlíky. Klasický recept babiček zůstává nepřekonán clock 3 minuty
close Vaření a recepty Největší chyby při zavařování, které vám spolehlivě zničí veškerou práci clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak vybrat meloun: 5 ukazatelů, díky kterým ihned poznáte, že je zralý a sladký clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat hovězí guláš. Nejjednodušší a nejlepší recept. Děláte ho jinak? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak prodloužit životnost jahod, třešní a rybízu? Snadný trik má skvělé účinky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší způsob, jak zavařit papriky. Jsou výborné a nekazí se clock 3 minuty
close Vaření a recepty Geniální lehký třešňovo-jahodovo-rybízový koláč. Zvládne ho i malé dítě clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně udělat míchaná vejce? Většina lidí to ve skutečnosti vůbec neumí clock 6 minut
close Vaření a recepty Nejlepší jahodovo-rybízová buchta. Vynikající zapomenutý recept našich babiček clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat, aby připálené jídlo nesmrdělo po připálenině. Nejlepší rady babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Pět netradičních receptů z jahod: Zapečené, v salátu i v polévce clock 4 minuty