close Vaření a recepty Nejlepší smažák v trojobalu upečete v troubě. Jak na to? Nejklasičtějším českým jídlem bylo vždycky vepřo-knedlo-zelo, ale doba se mění a hodně dnešních mladých lidí vám na otázku, jaké je nejlepší české jídlo, odpoví, že smažený sýr, lidově „smažák“. S vepřovou ho spojuje snad jen fakt, že také není nejzdravější. Ale i to se dá vyřešit. Jak? Připravte si smažák v troubě. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak zavařit okurky v troubě. Je to jednoduché a už to nebudete dělat jinak clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak správně uvařit rýži v troubě: Spolehlivý návod krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší houbový guláš: Tajemství tkví ve správném složení hub a drobném triku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Babiččin okurkový salát s cibulí. Nejdelikátnější letní osvěžení, hotový je hne clock 3 minuty
close Vaření a recepty Co udělat, když v lese najdete kotrč. Seberte ho! Můžete za něj dostat tisíce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak chytře zužitkovat banány, které už jsou hnědé a nechce se vám je jíst clock 3 minuty
close Vaření a recepty Houbové krémové rizoto: Snadná varianta pro vášnivé české houbaře clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zabránit okurkám, aby zhořkly, a co s nimi udělat, když už hořké jsou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak zužitkovat červenou řepu včetně natě. Pozor! S natí se dají udělat zázraky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejrychlejší buchta na světě: Je výborná, i s pečením je hotová za pět minut clock 2 minuty
close Vaření a recepty Meruňkovo-banánový džem. Vylepšete svůj tradiční recept. Tímhle budete nadšeni clock 4 minuty
close Vaření a recepty Trik, jak udělat fantastické lívance a zužitkovat červený rybíz ze zahrady clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak v horkých dnech připravit nejlepší ledovou kávu snadno a bez kávovaru? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Za kolik aktuálně prodáte ve výkupně jednotlivé druhy hub a jaké prodat můžete? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak zužitkovat přebytky rybízu, aby s tím bylo co nejméně práce a nejvíce užitku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Je vám líto zbylých přezrávajících třešní? Chytré triky, jak je zužitkovat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat nádherně nadýchanou vláčnou bramborovou kaši. Toto je jednoduchý trik clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak sušit jahody: V troubě je to nejjednodušší a nejefektivnější. Jak na to? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak vybrat správné maso na grilování? Většina Čechů to vůbec neumí clock 4 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak vylepšit krupičnou kaši a udělat z ní gurmánský zážitek clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct vynikající, křupavý domácí chleba na pánvi. Návod ty, co neradi pečou clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct obyčejné české buchty. Klasický recept naších babiček je nejlepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalé knedlíky s vajíčkem? Tajemství spočívá v poměru ingrediencí clock 2 minuty