close Vaření a recepty Jak nasušit křížaly? Je důležité se vyvarovat několika klasických chyb Chcete mít doma zdravé mlsání a nahradit nezdravé brambůrky a chipsy? Využijte nadbytečných jablek, která se nedají uskladnit a mají třeba nějaké vady na kráse! Udělejte si křížaly, které pravidelně dělaly už naše babičky. Prozradíme vám, jak je správně nasušit, aby byly top. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Cuketový chleba: Není složitější než klasický, ale je vláčnější a zdravější clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší recept na vepřovou pečeni. Většina lidí se dopouští školácké chyby clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak nejlépe vyšlehat bramborovou kaši? Přidáte-li ingredienci navíc, bude skvělá clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejzdravější večeře: Jak má vypadat? Důležitý je i čas, kdy ji servírovat clock 5 minut
close Vaření a recepty Nejlepší recepty z přerostlých cuket: Vyzkoušejte cuperník našich babiček clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat okurkovou zmrzlinu: Je hned hotová a překvapivě vynikající clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čalamáda z cukety: Rychlá, snadná, vynikající. Zvládne ji i úplný začátečník clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak usmažit vynikající královské řízky: Stejně! Kouzlo spočívá v kečupu a koření clock 3 minuty
close Vaření a recepty Okurkový drink s ginem podle Pohlreicha. Tento božský nápoj si musíte připravit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Zapomenuté triky našich babiček: Jak zachránit přesolenou polévku či omáčku? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami. Tohle je božský recept clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak zamrazit česnek: Je to nejlepší metoda uchováni, ale musíte vědět, jak clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat správně obyčejné lívance? Není to věda, a většina lidi to dělá špatně clock 2 minuty
close Vaření a recepty Letní bramborový salát z čerstvé zeleniny. Uvidíte, že je lepší, než klasický clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak naložit cukety: Nejlepší způsob je v bylinkách, jablečném octu a oleji clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskové vynikající halušky. Na tenhle recept nedají naše maminky dopustit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší způsob, jak vyrobit domácí kečup. Přidejte jablka a získáte delikatesu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat nejlepší houbový guláš? Poctivý staročeský zvládne i začátečník clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší způsob, jak udělat trhané hovězí maso: Křehké, šťavnaté a kořeněné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak neplakat při krájení cibule: Použijte snadný trik s papírovou utěrkou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak upéct holandský řízek v troubě? Nebojte se toho, je chutnější a zdravější clock 4 minuty
close Vaření a recepty Znáte recept našich babiček na švestková povidla? Bez chemie, ale neplesniví clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak vyrobit domácí hořčici. Je zdravá, dle vaší chuti a hned hotová clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší švestkové knedlíky. Lehké, nadýchané a jednoduché, že je zvládne i dítě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Rychlý, levný, a přesto luxusní meruňkový koláč jako od babičky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Co jsou svatební klikvy a proč toto ovoce měly mít všechny nevěsty na stole? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bleskový okurkový salát. Nejrychlejší a nejchutnější, který jste kdy měli clock 2 minuty