Vaření a recepty

Halušky

Bleskové vynikající halušky. Na tenhle recept nedají naše maminky dopustit

Halušky jsou jedním z nejznámějších a nejchutnějších pokrmů, které slovenská kuchyně nabízí. Již před mnoha desítkami let si našly cestu i do Česka, kde se staly jedním z nejpřipravovanějších pokrmů našich domácností. Někdo je má nejraději výhradně jen s brynzou, jiní zase nedají dopustit na variantu s kysaným zelím a anglickou slaninou. Vyzkoušejte recept, který je nesmírně rychlý a zároveň neuvěřitelně chutný!
Konzumace kečupů je tedy skvělým řešením pro období, kdy nemůžeme konzumovat čerstvou zeleninu.

Nejlepší způsob, jak vyrobit domácí kečup. Přidejte jablka a získáte delikatesu

Rajčat je teď všude plno. Jejich sezóna vrcholí. Neskutečné množství druhů najdete nejen na pultech obchodů, ale i na zahradě každého schopného pěstitele. Dají se konzumovat nejen čerstvé v salátech, ale i jako dušené či zapékané na mnoho způsobů. Urodilo se vám jich najednou tolik, že nevíte, co s nimi? Máme pro vás tip, jak si z nich vyrobit skvělý domácí kečup.