Vaření a recepty

Omáčka k masu

Jak udělat nejlepší a jednoduchou omáčku k přírodním řízkům?

Při přípravě rychlého oběda spousta z nás sáhne po plátku masa a připraví z něj přírodní řízek. Ten je koneckonců i mnohem zdravější než řízek klasický, a navíc je neuvěřitelně rychlý. Problémem je, že často takto připravené maso bývá vysušené a může být těžké jej správně ochutit. Proto je lepší k němu připravit i omáčku. Která je nejlepší?
Hovězí roštěná na houbách

Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami. Tohle je božský recept

Sezóna hub je v plném proudu a vášniví houbaři se pouští do jejich nejrůznějších zpracování. Někteří si vystačí s klasickými houbovými řízky, jiní zase vaří omáčky či houby suší, aby si je mohli dopřát v jakémkoliv ročním období. S houbami jde zkrátka dělat mnohé, ale ve spojení s hovězí roštěnou vznikne zvláště výtečný pokrm, který se zcela rychle zařadí mezi vaše oblíbené recepty. 
Halušky

Bleskové vynikající halušky. Na tenhle recept nedají naše maminky dopustit

Halušky jsou jedním z nejznámějších a nejchutnějších pokrmů, které slovenská kuchyně nabízí. Již před mnoha desítkami let si našly cestu i do Česka, kde se staly jedním z nejpřipravovanějších pokrmů našich domácností. Někdo je má nejraději výhradně jen s brynzou, jiní zase nedají dopustit na variantu s kysaným zelím a anglickou slaninou. Vyzkoušejte recept, který je nesmírně rychlý a zároveň neuvěřitelně chutný!